Cheeky Malin

2012-01-31
22:55:05

Prostataundersökningen - Family Guy
Family Guy gör parodi på Anklagad (gammal Jodie Foster-film)... Hysteriskt!

2012-01-31
19:17:35

Vem byter min blöja när jag blir gammal
Jag som inte har haft turen att få några barn kommer sluta på ett ålderdomshem någonstans och vara den är som ingen hälsar på - vilket i sin tur leder till att jag även blir den där stackars kraken som personalen inte kommer hinna med. De kommer ha fullt upp med att fixa till gamlingarna som har barn och barnbarn på täta besök. "Nej va fan vi duschar av Skabb-Malin sist...om vi hinner!"
Jag och en annan barnlös kompis brukar skoja om att vi får serva varandra, men va fan jag tror jag drog det korta strået i den dealen. Hon är ju laktosintolerant. Ska jag behöva vaka över allt hon stoppar i sig då, eller ska jag behöva byta på henne en gång i timmen? DET BLIR INGEN MJÖLK I KAFFET BARA SÅ DU VET!
Jag hoppas verkligen att jag slipper ligga multisjuk och senil i en tung blöja någonstans och bara vänta...

2012-01-31
06:20:28

Självinsikt tack
Gammal utan självinsikt
Alltså, jag vet inte om jag vill applådera henne för att hon skiter i alla andras åsikter eller om jag vill klubba ner henne. Fräscht? Har människan ingen självinsikt alls? Om man inte äger en KICKASS-rumpa och råkar vara från Brasilien och dessutom gör ett bikinijobb för Sport Illustrated så kanske man ska ge fan i en STRINGBIKINI..
Den där platta, skrynkliga och gamla rumpan har gjort sitt. Den har tappat hoppet och gett upp och det borde även bikinin göra. Ge upp.
Bild tagen från: http://media.photobucket.com

2012-01-30
22:31:54

Misstänker en liten stroke
Kan det vara så att jag har fått en liten teeny tiny stroke? Tycker jag kastar om bokstäver mer än vanligt och dyslexi verkar mer och mer en diagnos att föredra. Nu har jag varken dyslexi eller har fått en stoke, men jag är trött som en tiobarnsmorsa under influensatider. Jag hasade precis förbi en spegel och tänkte att jag måste tvätta av mig sminket innan jag blir för trött. Jag är livrädd över att eventuellt piggna till igen om jag skulle tvätta av mig för sent. Vad jag redan hade GLÖMT, är att jag är helt nyduschad. Trots att jag såg mig i spegeln och trots att jag var nyduschad så fick jag för mig att jag skulle tvätta av mig sminket. Inte förrän jag hade tvålen i ansiktet och fingertopparna letade efter mascaran kom jag på det. "Va fan..jag har ju duschat!"
Nu sitter jag här och gaggar och kanske bara TROR att det blir en läsbar text. Ni kanske bara ser något som ser ut som en ettåring kladdat på tangentbordet med knubbiga fingrar? Ja, knubbiga fingrar stämmer, men de sitter på en "strokedrabbad" Sleepy Malin...

2012-01-30
22:09:44

Skulle bara smaka lite..
Oops, loggade precis in och såg att mitt kortfattade sms till bloggen från soffan liknar ett avskedsbrev. Det var det inte. Jag låg bara som en buksvin och slumrade efter min enormt nyttiga middag. Skulle käka lax och kokt potatis med fräsch sallad, men jag beräknade tiden lite fel och potatisen blev färdig långt innan laxen. Jag stirrade på laxen som BESATT. Så tog jag en liten potatis på gaffeln och doppade i min lilla yoghurtdipp. Jag skulle bara smaka lite...
Får väl slänga laxen i en tupperware och ha den till lunch.

2012-01-30
19:54:43

Jag ligger och inser att jag är nära att s...

Jag ligger och inser att jag är nära att somna. . Så må vara. Kram

2012-01-30
06:21:13

Gamla vanor sitter djupt
Jag är ganska såld på rostat bröd till frukost och det ska vara två skivor med bregott och marmelad. En stooor mugg kaffe till det så är jag hemma i frukostlandet. Marmeladen kan variera mellan apelsin, citron och engelsk. Men, jag gillar inte SKALEN. Va fan. Måste det vara så många? Har alltid tyckt att det ser ut som halvtorra snorbusar.
Så när jag var liten snappade jag upp av en kompis och hennes syskon (efter en övernattning där) att man kunde röra runt som en tok i marmeladburken med en sked så "skummade" den upp sig, vilket gjorde det lättare att på endast marmelad på skeden eller i alla fall en mindre mängd skal. Min äldre bror höll ju på att äckla ihjäl sig vid frukostbordet där jag satt och vevade som en tok och vi tjafsade så mycket att morsan började ge oss (och lillebrorsan) varsin liten marmeladburk med våra namn på. Jag fick på så sätt veva och röra i min utan skäll.
Jag hade glömt bort detta tills jag i morse stirrade ner i min, inte alltför ofta inköpta, engelska marmelad. Skitgod, men helvete vad SKAL. Jag började utan att ens tänka att tokveva och röra runt i burken som en galning.
Gamla vanor sitter djupt. Nu hade jag ingen bror som kunde gapa upp sig eller ens en sambo som kunde lyfta ett ögonbryn och oroligt säga: Öhh gumman..?

2012-01-30
00:26:44

Cheeky Mongo
Jag valde naturligtvis en blogg som är lite begränsad i vad jag kan göra, men jag hänger kvar vid den ett tag till. Ikväll känns den helt mongo. JAAA, jag vet att det är helt politiskt inkorrekt uttryck men jag är gnällig. Det är för mig endast ett uttryck som hängt med från förr. Ska fixa ny header igen, men måste ha Sussie Pussie till hjälp. Vid ett senare tillfälle måste jag nog leta ny blogg tror jag. Just nu kan jag t ex inte se statistik mer än att si och så många är inne och kollar. Jag la i alla fall precis nyss upp en flik som heter "Följ mig", där de som orkar med mitt gnägg kan hitta länkar till mig på bloglovin' och Bloggkeen. Fler följer, men just nu ska jag lägga mig i soffan och FÖRSÖKA bli sömnig.
Until next time.. ;)

2012-01-30
00:14:31

bloglovin'
bloglovin

2012-01-30
00:11:13

BLOGKEEN
Cheeky Malin

2012-01-29
23:55:35

Natti natti
sov gott

2012-01-29
23:38:55

Blogkeen - kan det va nå't?
<a title="Cheeky Malin " href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=272485&f=true" target="_blank"><img alt="Cheeky Malin " border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=272485&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>
Testar lite...

2012-01-29
23:04:54

Ett sista försök till söndagsmys
njuter lite mer av kvällen
Proppmätt efter en skål flingor och mjölk så nu kanske jag dåsar av ett tag i soffan. Tar dock andra soffan än den på bilden för jag orkar inte rulla ihop mig till fosterställning. Får se om det blir någon mer sömn i natt sedan. Jag hoppas det. Hur som helst så gör jag ett sista försök till söndagsmys nu. Puss och kram!

2012-01-29
19:20:33

Dagen då jag ofrivilligt flashade tuttarna
Under mina första tre år i Grekland så bodde jag på en liten miniö som heter Poros, om ni nu har missat det. Därefter hamnade jag på Rhodos som även den är ganska liten, men i jämförelse med lilla Poros var det som att komma till storstan.
Hur som helst under mitt första år på Poros så fick jag lära mig åka moppe. Det var underbart skönt att fräsa runt på i värmen och den nästan helt vindstilla ön. Jag skulle som alltid en dag åka förbi hamnen där alla kaféer låg och där ALLA grekiska killar satt och fikade, rökte och diskuterade. Jag kände mig iakttagen där jag fräste förbi alla kaféer som låg rad i rad bredvid varandra. Jag hade på mig en jeansskjorta med tryckknappar och INGEN BH - naturligtvis. Jag var nyss fyllda 20 och det var 1990. Man hade bara BH om man var tvungen eller om man absolut ville visa BH:n.
Jag upptäckte precis innan jag skulle åka förbi kaféerna att skjortjäveln hade fastnat mellan sadeln och grenen och den SMETADE asfult mot kroppen i fartvinden. Jag släppte därför styret med ena handen och drog i skjortan för att lossa den. Sekunden jag gjorde det så insåg jag att det var ett stort misstag.
POP! POP! POP! Lät det när skjortknapparna flög upp och vinden fläkte ut skjortan längs sidorna och bak i ryggen som EN FLYGANDE CAPE!!! Så fräste jag förbi alla kaféerna - topless.
Stålkvinnan.

2012-01-29
15:15:55

Skön söndag som ett skabbigt roadkill och ett missat besök av Petros

I dag har jag varit i ett segt halvvaket tillstånd efter ännu en sömnlös natt. Jag vet inte vad som gjorde det så jävla omöjligt att somna men samtidigt är det ju inget nytt fenomen. Jag sover i regel alltid dåligt. En god natts sömn är undantaget. I dag har jag dåsat av ett par gånger så jag förhoppningsvis är utvilad på jobbet i morgon. Jag har en brutal huvudvärk som jag Alvedonar bort som en riktig white trash-brud.

Min kompis Petros, som är inflyttad till Sverige från Grekland, har mellanlandat i stan innan han ska vidare till Örnsköldsvik. Han skickade sms om vilket kafé han lunchade på och jag såg sms:et nästan en timme senare. Jag var nyvaken och låg som en strandad val eller ett skabbigt roadkill i soffan. Skulle inte hinna även om jag hade varit utan huvudvärken.  Synd. Får ringa och prata med honom via ”bullshit Skype” som han kallar det, eller offra lite av mobilräkningen helt enkelt.

Resten av min afton går till att försöka laga till en duglig matlåda till i morgon och leta i dvd-högen efter något som går att se om.

2012-01-29
10:19:59

Köket i 70-talsanda (via Camera Lover Pack)
köket i 70-talsstilköksvrån i 70talsanda
Den här appen Camera Lover Pack (för Symbian)är verkligen kul att leka med. Eftersom jag är mitt inne i en eremitperiod så blir det köket som får agera modell. TREVLIG SÖNDAG på er!

2012-01-28
18:55:07

Ett nytt syndrom är skapat
Jag satt och chattade med min polare i Sydney, Australien om hur kassa många dejter är. Jag dejtar överhuvudtaget inte alls just nu, men snart är man ju där och sniffar igen. Det går inte att låta bli. Hur ledsen man än blir när det skiter sig så är det helt plötsligt värt risken igen. Men själva dejtandet i början är ju faktiskt bara kul. Ni vet, när man inte har avgjort om det blir något mer än dejtandet. Det gör inget än om det är en skitstövel. Skitstövlarna hitter nämligen aldrig rota sig och man går vidare direkt - kanske till och med gillar att skratta åt honom med närmaste väninnan. "Minns du han den där?" "Ja, fyy haha.."
Men så ibland glider det in en jävel mellan fingrarna på oss. En som charmar och brer på stort redan från första dejten. Först är man sitt vanliga cyniska jag och tar det med ro och sedan sätts det lilla, lilla fröet i skallen på oss: "Tänk om han är the real thing? Mannen i mitt liv? Det som man hör händer alla andra?" och man testar och ser hur det går. Mest för att inte behöva tänka "tänk om?"...
Det visar sig sedan vara ett rövhål. Min kompis har precis dejtat ett par sådana killar på rad och vi spekulerade i att internet är den nya singelbaren. Det drar till sig alla ytliga losers. Vi kom och tänka på ett av mina ex. Jag har bara mött en kille som serverade mig hela skitsnacket från dag ett och TROTS att jag visste att det var bull - så testade jag. Han blev utslängd i regnet med alla sina ägodelar något år senare. Han hette Manos - så idag döpte jag och min väninna därför beteendet till The Manos Syndrome. Har ni träffat på en sådan? En som lider av Manos syndromet?

2012-01-28
13:14:35

En riktig bitterf*tt-dag
Åh, ibland önskar jag att någon ska börja mucka med mig bara för att jag ska kunna tömma all skit som jag bär runt på - på just den stackars kraken. Jag stod i kassakön och hoppades att någon skulle hetsa bakom mig och stå i nacken på mig där jag ska knappa in kortkoden, men av alla dagar så stod kunden bakom mig snällt och väntade. Va fan! Jag ville ju ha en anledning till att kunna vända mig om och apatiskt glo på någon stressad medelålderskärring och bara väsa fram ett kortfattat, men jävligt talande: Kuk.
Jag vet inte varför jag känner mig så jäkla lättretad i dag. Har inte några hormonella ursäkter att komma med. Måste bara vara ett behov att att få vara en riktig bitter*tta och behov av att spy galla. TRYCKTE därför i mig en liten bar av något slag. Hittade den bland naturgodiset så fick för mig att den var en aning nyttigare än allt annat jag var (och är) sugen på. Förresten, tror jag vet varför jag är grinig. Ibland saknar man någon som man egentligen inte ska sakna. Tror jag gör det i dag. Jävla skit. Kuk.

2012-01-28
10:29:57

Vart tog den lilla, lilla Helénan vägen?
Ingen som vet, ingen som vet? Världens roligaste kvinna (den kvinnliga versionen av Kurt Olsson) lyser med sin frånvaro. Var är du? Är du alldeles "vilsen å galen"?
Är du och snubblar runt någonstans eller halkar du över isiga gator med stiff kropp och piper (på göteborska) "Jaha glashalt siiiirap-pariiis"?

2012-01-27
21:03:27

Tar fredag nu
närbild med hälsning

2012-01-27
20:38:57

Ett bedårande barn av sin tid - Noice
Mina gudar när jag var barn. Stor nostalgitripp.

2012-01-27
18:26:44

Va fan jag vill inte ha en fettoblogg
Herregud... Inser att jag tramsar WAY TOO MUCH med fettoskämt och dietsnack i bloggen och det sista jag vill ha är en fettoblogg. Sorry, men mitt innehållsfattiga liv hindrar mig från några mer spännande inlägg för tillfället. Det blir bättre. Hoppas jag.
Den lilla "personalfesten" i går blev minst sagt städad. Det var i korta drag minifest på Karros rum, smörgåstårta och mer vin i konferensrummet, spex av Per, halvdan allsång med minisyrrorna och ett par smygbloss med huliganerna. Jag var hemma före klockan åtta och hann till och med slänga in ett par tvättar. Lite skillnad mot när man var i 20-årsåldern och festade hela nätterna, för att sedan åka direkt till kontoret i reseledaruniformen och stinka gammal tequila. Jag uppskattar att jag fick leva loppan som yngre men jag tror jag är glad att den tiden är förbi. Vraket i dag hade aldrig pallat trycket.
Men ett mellanting kanske?

2012-01-27
18:00:29

Gamla bikinibilder
Nu när jeansen sitter för tajt igen ska jag börja räkna prickar/points och vad fan de nu kallar systemet. Jag måste i alla fall komma igång med regelbundna måltider och framförallt ordentliga måltider igen. Har deppat över rostat bröd i över tre månader och nu känns det bulligt över bålen. Bröd gör mig FET. Sedan kommer ju suget på allt annat pga av den kassa kosten och det gör mig ännu FETARE.
Mitt ex i Grekland nämnde häromdagen några fina bikinibilder han har kvar av mig (säkert tio år gamla) och jag blev nästan frestad att be honom skicka mig ett par kopior. Så jag kunde sitta och stirra på gamla foton av mitt smalare och yngre jag och tänka "vad fan hände?" - men jag ska inte göra det. Han får behålla dem själv. Ska fixa kroppen på nytt. Ja, förutom att bli yngre då.
Mot nya bikinibilder (yeah riiiight)...

2012-01-27
06:22:16

Drömmannen eller drömkakan
Vad drömmer vi om?
Finns ens den perfekte mannen? I går blev vi lyriska över krämkakan. ;)

2012-01-26
21:52:56

Viker ner mig
hoody på
Min skönaste hoody på. Viker ner mig i soffan. Puss!

2012-01-26
06:26:51

Med eller utan jeansen
Sveper en mugg kaffe och stressar för att hinna föna håret till en duglig frisyr. Det kan bli Diana Ross a la 80-tal och det kan bli white trash-brud frissa om jag inte anstränger mig lite. Håret kommer dessutom vara uppsatt resten av dagen innan personalfesten. Ska nämligen inom kort dra på mig landstingets vita kläder och då bör håret vara uppsatt. I alla fall ett långt hår som mitt.
Mitt kropp verkar protestera som vanligt. Vill helst inta liggläge och är inte pigg på min idé om att ta de tajtare jeansen i dag. "Men hur tänkte du nu?" tycks min kropp säga mig.
Ser fram emot lite vino & flino med kollegorna efter jobbet - med eller utan jeansen.

2012-01-25
21:22:23

Cheeky Demis eller?
Cheeky Demis eller Malin Roussos
Malin Roussos? Alltså, jag har snart skägget också.

2012-01-25
18:31:33

Personalfest runt hörnet
I morgon måste jag upp tidigare än normalt eftersom vi har en teeny tiny personalfest efter jobbet. Jag vet inte hur många vi blir men gissar på runt 25 pers. Jag hinner inte hem och fixa mig efter jobbet så frissan måste halvfixas på morgonen + välja ut och ta med kläder att dra på sig + ta med smink för den extrema makeovern och det viktigaste av allt: Bag-in-boxen som står i skafferiet.
Jag hörde i förbifarten hur Per stod och smidde planer inför festen. Han missar "aldriii" ett tillfälle med bus och spex. Vad blir det den här gången? Jag vet att det kommer bjudas på smörgåstårtor och känner jag mig själv rätt så kommer jag moffa i mig som om morgondagen inte fanns. Tänkte att jag skulle göra ett tappert försök till att försöka dölja buksvinet i morgon med en tunika i värsta Demis Roussos-andan. Forever and ever...

2012-01-24
23:22:11

Utmanad av Meekatt

Fick en utmaning av Meekatt på hennes underhållande blogg För sån é jag – en (h)ärligare blogg? http://www.meekatt.com/


1) Vad gjorde du för tio år sen?

För tio år sedan bodde jag nere på Rhodos och jobbade i en bar, var tillsammans med en het grek som åkte cool båge och senare samma år öppnade jag egen butik.

 

2) Vad gjorde du för 1 år sedan?

Hade återvänt till tristessen i Sverige, så jag satt väl i soffan och hade någon typ av telefonrelation med en ny svensk kille (numera mitt ex).

 

3) Fem snacks du gillar:

Får man BARA välja fem? I så fall alla Marabou, men helst Helnöt. Kan uppskatta salta nappar, Sportlunch, ostbågar och mer ännu choklad.

 

4) Fem sånger du kan hela texten till:

Ja men troooligt. Jag är faktiskt 41. Kan inga låtar längre. Måste ha blåst bort hjärncellerna.

 

5) Fem saker du skulle göra, om du var mångmiljonär:

Köpa ett hus i Grekland, betala studielånet, hyra in en Biggest Loser-tränare och en personlig kock som fixar god och nyttig mat när jag själv inte orkar. Kan nog bli rätt ofta. Kanske borde köpa en bil och fixa ett körkort också. Synd att det inte var sex saker man skulle välja, för då kanske jag hade delat med mig också. ;)

 

6) Fem saker jag aldrig skulle klä mig i, eller köpa:

En sån där ful overall som alla fått för sig att ”mysa i”, ballerinaskor kommer inte på mina fötter så länge jag lever, jeans med svinhög midja ser enbart larvigt ut på mig. En beige trenchcoat är kanske inte direkt snyggt. Jo, kanske om man ska tramsstrippa i den men då ska man ju även ha en strippkropp under. Inte samma grej att slita av sig och skrika TADA med denna kropp. Förutom strippor är det väl bara agenter som har trenchcoat på sig väl? Jag är varken eller. Jag drar aldrig mer på mig en reseledaruniform igen. Har knubbat runt tillräckligt i sådana. Herre gud.

 

7) Fem saker du gillar att göra:

Jag tror jag har tappat intresse för allt just nu. Otroligt att jag ens deltar i utmaningen. Mitt aktiva sociala liv är utbytt mot ett frågeformulär i en blogg. VAD HÄNDE? Jag brukar normalt annars älska att retas, gilla att flirta, uppskatta att bitcha upp mig med Sussie och vara ute och träffa folk. Nu sitter jag och nästan drar till med ”gillar skogspromenader och trevliga hemmakvällar ” som alla andra losers.

 

8) Fem dåliga vanor:

För lat, för ironisk, för cynisk, för sympatisk och för tråkig för mig eget bästa just nu.

 

9) Fem favoritleksaker:

Min laptop, min mobil, min kamera, min lattjolajbanlåda och grej till. Ey!

 

10) Tio personer jag vill se göra denna utmaning:

1. Sussie – hon kommer vägra

2. Helena – Kom igen nu Kurtan!

3. Johanna S – Partypinglan behöver utmanas

4. Johanna K – The secret life of JoK

5. Ann-Britt – Ja, du läste rätt

6. Karolin – Min blogg och jag

7. Millans hälsoblogg

8. Joanna – Jag är inte dum i huvudet!

9. Sister Moonshine

10. Birre – aldrig köpa värmespolar va?

PS. Jag avskyr kedjebrev så detta är INTE menat som ett sådant!!! / Cheeky Malin

2012-01-24
21:20:25

Mästerkocken gjorde pannkaka
Jag klev direkt in i en varm dusch när jag kom hem från jobbet. Kassen med mjölk och kaffe fick stå kvar på hallgolvet under tiden. Jag var så trött och frusen att jag inte orkade göra en enda grej förrän jag hade duschat - varmt och länge. Efter att jag hade kastat in mjölken i kylen och fönat håret torrt så skulle jag bara sätta mig en liten stund i soffan. Jag somnade.
En timme senare kom jag på mig själv med att stå och glo in i kylskåpet som i trans. "Vill äta. Måste äta. Mat nu." Jag hade en soppa från i söndags, men plötsligt kändes den sunkig. Hur länge håller sig matrester i kylen? Jag äcklas av matlådor som är äldre än ett halvt dygn. Så jag, mästerkocken, började laga pannkakor. Det går bra det här. Cheeky Flottlin.

2012-01-24
06:29:53

Klumpar i kaffet
I går hade vi att göra på jobbet så det måste ha varit halt ute. Jag som hade planerat att svänga förbi affären efter jobbet för att inhandla kaffe, cola light och mjölk - ORKADE inte. Jag handlade istället en liten cola och en liten mjölk på ett av sjukhusets kaféer och ilade hem till soffan. I morse rev jag upp mjölken och ser hur den genast gör mitt kaffe prickigt. Åh nej, tänkte jag och testhällde mjölk i slasken. Den klumpade och geggade sig ut från mjölkpaketet. Skit. Bara att brygga nytt kaffe. Som tur var hade jag så det räckte till ännu en jättemugg som nu får intas utan mjölk. Bra början på dagen. Not.

2012-01-23
21:57:22

Busig bror = Snöboll i nacken
snöboll i nacken
Varken fotografen eller farmor och farfar verkar ta "hotet" på allvar...

2012-01-23
21:23:30

Är ett nackskott den enda fungerande dieten?
Vi satt och snackade på fikarasten om hur svårt det är att komma igång med en nyttigare kost och framförallt med att fortsätta under en ängre period. Fan att det ska vara så svårt. Min lilla ettriga kollega som alltid har svar på tal nämnde ett nackskott och där blev det genast en roligare konversation. Tänk så smidigt. På samma sätt som när man lockar ut katten i skogen med en burk tonfisk och sedan skonsamt ger den ett nackskott, istället för att skrämma slag på den genom att trycka ner den i en djurbur och låta en veterinär göra det hela mer "humant". På samma sätt kan man slänga upp en inbakad calzone direkt på pizzakartongen och invänta moffandet. Nej, så kan man ju inte göra. Det blir ju ingen diet av det. Bara en stor, knubbig och livlös deg.
Nej, det finns nog tyvärr inga genvägar. Kost och motion. Fick ta ett djup andetag bara av att skriva det. Motion. Svetten lackar.

2012-01-23
00:42:45

Vill kasta mig upp i sadeln igen
Om fem timmar piper min mobil till och sedan startar alarmet. Jag sitter i soffan med full belysning och känner mig en aning trött, men inte sömnig. Hade en fnitterattack med Sussie i telefonen förut. Vi hade skitkul åt hur kass Mamma Mia-filmen är. Vi anser att en kass Wallanderrulle är mer sevärd.
Jag har kollat in en del bloggar och det är galet många som skriver om sina dieter. Jag hoppas de lyckas för jag skulle inte ORKA babbla om det. För mig är det tillräckligt jobbigt att handla all mat, laga den och planera. Suck. Jag ska väl börja I G E N men jag kommer bara mest att bitcha om det. Jag har, sedan jag helt plötsligt blev skrotad av min kille i oktober, lagt allt som heter nyttigt på hyllan. Orkade inte.
Ska försöka komma igång under nästa vecka (efter personalfesten på torsdag). Då börjar jag återigen med att räkna points ända ner till mina jeansbrallor x flera i storlek 27. Inser att jag faktiskt saknar mig själv galet mycket. Måste börja tycka om mig själv lite mer än vad jag har gjort den sista tiden. Måste kasta mig upp i sadeln igen.

2012-01-22
21:02:05

Rich espresso i håret
toning
Slängde i lite toning hemma i går. Tänkte att jag skulle gå till min duktiga frissa men vill nog avvakta lite till. Jag var tyvärr tvungen att göra något åt min nya koloni med GRÅA hår som sprider ut sig. Det började med något enstaka strå som flaggade rakt upp. Sedan kom en här, en där. Plötsligt var det sju, åtta stycken..va fan!
mörk utan gråa
Här ovanför är det precis nytorkat och ser supermörkt ut utan någon blixt.
Här nedan ser det plötsligt mycket ljusare ut pga blixten. Det är svårt att fånga nya färgen. Men NOLL gråa strån!
med blixt

2012-01-22
20:18:15

Skållad tunga
Aj! Brände mig på soppan som jag ivrigt (alldeles för ivrigt) slevade i mig efter en hel dag utan mat. Vi drog ut till Vingåkers outlet direkt efter frullen och det tog i stort sett hela dagen. Jag handlade NADA. Jag trodde att jag skulle hitta massor - bara för att jag inget skulle ha. Men, det bidde inget. Varför inte då rå? Nej för man var tvungen att gjuta sig ner i ett par jeans i storlek 26 (som smalast var jag 27 och det är LÄNGE sedan) eller hänga på sig ett par supersize jeans i apful tvätt. Öh, nej tack.
Ja, men skor då? Jovisst, jag intalade mig själv att jag kunde köpa mig ett par som kostade en dryg tusenlapp med gott samvete, men herregud har alla andra fötter som midgets? Jag kunde inte ens få foten genom fotskaftet. Snäv som ett snokskinn. Jag satte mig ner och DYNGPRESSADE ner foten i storlek 38. Fotdelen var skitstor och skaftet klarade sig med nöd och näppe från att klippas upp i ett vansinnesutbrott.
Sedan alla dessa jäkla speglar som är utplacerade runt om i hela lokalen som verkade hånflina åt mig: Tjena Trindis, hittar du inget? Lite bullig runt bålen igen va? Jag ignorerade speglarna så gott det gick men fan... Tröttsamt.
I bilen hem var vi alla fem både hungriga och trötta. Jag orkade inte laga maten direkt utan tog en macka. den onda cirkeln. Det var därför som soppan jag gjorde nyss slank ner lite väl snabbt. Tungan känns fan skållad. Jag hoppas det går över tills imorgon för annars kommer jag stå och ta emot patienter med ett läspande tal och en stor tunga som hänger ut. Praktikanten is back.

2012-01-22
17:49:12

Är ni skyddade?
väggskylt på huset
Upptäckte den här skylten på huset där jag bor. Är NI skyddade? Va? Har ni "SKYLTEN" på er bostad? Va? Va? Nej, skulle inte tro det. Ha så kul med kliandet i natt.

2012-01-21
21:37:05

Minns ni min lattjolajbanlåda?
Kladdade ihop en tavla
Shit.. Vilken Picasso jag är. Vilket alster!

2012-01-21
19:08:22

Varför fick inte Baby sitta i ett hörn?
Mitt favohörn
Jag tar gärna hörnplatsen. Det blir nog snart en grop just där...

2012-01-21
17:24:14

Ja tvätta håret ida'
När jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar efter gymnastiet och hade börjat jobba i stan så fick jag ta tattarbussen med resten av alla utan körkort. Bussen gick från villaidyllen där man fick kliva på en tom buss. Tre hållplatser senare hade den åkt igenom "här-placerar-vi-alla-pack-som-inte-har-en-chans"-samhället och bussen fylldes till smärtgränsen. Det klev då alltid på en kvinna som var högst orginell. På sent åttital hade man knappast någon kunskap om udda personer och alla stod (trots den packade bussen) en meter ifrån henne. Hon upprepade sitt egna mantra varje morgon. Hon sa om och om igen med en extremt nasal röst:
- Ja tvätta håret ida'...ja tvätta håret ida'...ja tvätta håret ida'...
Hennes hår hade alltid den där RÅFLOTTIGA looken med sovvirvlar och tovor i kontrast till hennes nasala mantra. Vi andra pressade oss längre och längre ifrån henne. "Är hon galen? Är hon farlig?" Okunniga, odugliga människor utan körkort som trängs på en buss och är rädda för en udda människa som trodde sig ha tvättat håret.
Med det sagt, ja färga håret ida'...ja färga håret ida'...ja färga håret ida'... (Bild kommer!)

2012-01-21
16:37:08

Spegel, spegel på väggen där
Min näsamin pannaäh vem bryr sig

2012-01-21
11:18:18

Gårdagens knarkarkvart
diskholunchtimelyxar till med ny marmelad
Kom hem till en disk a la knarkarkvart i går eftermiddag... Hur fan kan två frukostar och en middag bli denna oreda? Jo, om man har ett par diskhoar som är minimala och inte orkar diska så inträffar detta. Knarkar-looken. Lyxade till lunchen med ett par skivor rostade bröd och ny marmelad. Tjoo ho. Diskho.

2012-01-20
06:27:57

Allt krut till fredagen
Jag har befunnit mig i någon slags koma varenda eftermiddag och kväll den här veckan. Allt som jag borde ha tagit tag i och allt som jag skulle ha gjort under veckan har istället skjutits upp till fredagen. I dag ska allt ske. Stackars lilla fredag. Allt krut sparat till i dag.
I övrigt, ha en toppenfredag allesammans! ;)

2012-01-19
22:45:11

Bloggtorka
Har haft en bloggtorka i några dagar... Återkommer snart!
seg
bild tagen från: http://www.inmagine.com/searchterms/tired.html

2012-01-18
20:56:55

Med en enkel tulpan
Alltså, jag får sällan blommor. Jag vet inte varför, men jag verkar inte ens vara värd en enkel jäkla tulpan. Men på fredag ska jag uppvakta mig själv. Tycker fan att jag är värd det.
Vill också ha blommor
http://www.euroflorist.se/trollbindande-tulpaner-pr1006?#2_1_315dccca96

2012-01-18
06:35:36

Omöjligt att fuska sig ur en bad hairday
Jag la en kvart (helt i onödan) på frisyren innan jag insåg att den inte skulle gå att rädda. Kombinationen flott, GRÅA strån, tovor och det faktum att den sovits på ett par nätter gjorde den bara tragiskt. Sitter nu nyduschad med handduk på skallen och stressar fram ett blogginlägg. Måste hinna föna håret, fixa det dugligt, sminka vinterfejset och springa över gatan till jobbet. På en halvtimme. Vi har dessutom morgonmöte och chefen vill veta hur/om vi vill ha några semesterveckor före sommaren. Jo men visst... Får köra någon typ av Thomas DiLeva-frilla i dag.

2012-01-18
00:40:05

Madonna - Frozen
Tröttnar aldrig på den här...

You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be
You're frozen
When your heart's not open

You're so consumed with how much you get
You waste your time with hate and regret
You're broken
When your heart's not open

Ommmmm, if I could melt your heart
Ommmmm, we'd never be apart
Ommmmm, give yourself to me
Ommmmm, you hold the key

Now there's no point in placing the blame
And you should know I suffer the same
If I lose you
My heart will be broken

Love is a bird, she needs to fly
Let all the hurt inside of you die
You're frozen
When your heart's not open

Ommmmm, if I could melt your heart
Ommmmm, we'd never be apart
Ommmmm, give yourself to me
Ommmmm, you hold the key

You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be
You're frozen
When your heart's not open

2012-01-17
22:47:07

Greek style - om man nu ändå ska dansa ensam
Missa inte "knäppet" med fingrarna...

2012-01-17
22:22:56

Ta det med en nypa salt
ta det med en nypa salt
/ Cheeky Malin ;)

2012-01-17
21:06:43

Semesterplanerar
Sitter och stirrar på veckor och månader och funderar på när jag vill ha semester (förutom de redan förbestämda veckorna). Det är fan inte lätt att planera vad man ska göra och NÄR man ska göra detta "vad" - när man är solo. Jävligt tröttsamt. Blir väl en Rhodosresa förhoppningsvis. Mitt hem under många år. Det är sex år sedan jag var där nu. Det är ju skamligt länge sedan. Hur fan har jag överlevt?
Spara ihop fickpengar känns som ett hån. Spara av vilka pengar? Jag vet bara att jag inte tänker åka till Grekland och sitta och tjoa som en tattarturist på en sunkig hotellbalkong. Jag ska ner och ha kul. Äta och dricka gott. Festa. Ligga på solsäng. Hänga på kaféerna. Semesterröka. Shoppa. Dessutom, kanske viktigast av allt, så tänker jag inte leva som en flykting när jag kommer tillbaka till Sverige - så behöver spara. Spara av det lilla som finns.
Så åter tillbaka till frågan: NÄR?

2012-01-17
20:27:26

En titt i papperskorgen

201201171935_1 (MMS)

Så här ser min papperskorg på jobbet ut efter två dagars brottande med illamående. Cola, halstabletter och idag några Marianne. Äh!

2012-01-17
06:28:35

Sleepy Malin - nya namnet?
Vad gör man när ögonen rinner och kladdar så mycket att det är omöjligt att dra på mascara? För att inte nämna kajalen som bara halkar runt som på snigelspår. Jag orkade inte blogga i går och var för trött för att laga mat när jag kom hem och stod därför och åt kattmat (alltså makrill i tomatsår på burk). Dessutom hoppade jag över dammsugningen ytterligare en dag. Knarkarkvarten tar form, typ.
I kväll skiter jag nog i maten och kokar ett par ägg medan jag snabbt dammsuger. Därefter hoppas jag på en powernap innan blogginlägg kan orkas med. Längtar redan hem till den stunden. Har varit för yr, trött och oinspirerad senaste dagarna. Jag SKA rycka upp mig. Mitt första steg blir att slänga puder på ögonen så någon mascara fastnar runt de minimala ögonen innan jobbet. Vill ju inte skrämma slag på kollergorna i onödan.
Snark..

2012-01-16
21:18:15

Huttrar
I kväll tror jag inte att det blir några bjäbb på Cheeky Malin. Jag ligger och huttrar som en vinthund i soffan. Knallar jag iväg till köket så går jag på darriga ben och kutad rygg och ser ängslig ut... Var fan är våren?!
huttrar
Men trooooligt!

2012-01-16
06:34:40

Sussie har fått en kompis
Sussie och lemur
Sussie och hennes nya kompis lemuren Stirrie. OBS! Sussie är den med glasögon.

2012-01-16
06:17:21

Måndag - ny start (igen!)
Jag vet inte hur det ska gå till än och bara tanken på att jag måste ut och handla direkt efter jobbet får mig att tänka på snabba kolhydrater - fan va gott. Men, jag ska verkligen göra ett försök. Det blir kanske som alltid en halvdan början med avbrott redan på tidagskvällen och resterande vecka med obligatoriskt gödning. Ni vet, bara för att kompensera den kommande svälten nästa måndag igen. Suck...

2012-01-15
20:49:45

Herregud, redan söndag kväll?
Vad hände med helgen? Vad hände med storstädningen och min nya lilla lattjolajban-/målarlåda? Jag hann ju inte med ett dugg. Nu ska man börja räkna ner dagar till nästa sovmorgon igen då. Suck. Kan det inte bli vår och sommar nu? Jag är trött på att det är mörkt varenda morgon och varenda eftermiddag.
Min jäkla yrsel hänger kvar och i dag har den varit riktigt envis. Jag åt nyss och hoppas på en hyfsat tidig kväll, men jag vet ju hur det blir. Kommer sova ett par timmar om jag har tur och sedan är resten veckan en evig jakt på sömn. På helgerna kniper jag i alla fall lite mer sömn, även om det är små stunder av mikrosömn då och då. Jag såg till att vara ute i solen i går, har rört på mig samt har ökat saltintaget. Är dock lika jävla yr och trött.

2012-01-15
11:44:34

På Sussie & Jans vägg
Familjevägg
Snygg Sussie är i profil däruppe till höger?

2012-01-15
11:26:40

Parasiten - min fd sambo

I går under min lilla svettiga powerwalk i går så var det något som fick mig att minnas ett ex, det enda av mina ex som jag verkligen inte tål. Mina andra ex är riktigt fina killar och jag kan fortfarande förstå vad jag såg hos dem. Men den här lilla äckliga parasiten, som jag var sambo med ett tag TROTS bättre vetande, har jag ignorerat sedan dess. Vilket är betydligt lätt nu när jag bor i Sverige. Det är inte direkt troligt att springa på honom inne på Åhléns. Det är mer troligt att han befinner sig i ett grekiskt fängelse eller härbärge. Nu snackar vi low life. Jag skulle aldrig hänga ut ett ex på nätet, men den här parasiten kan inte läsa i alla fall. Det är dessutom så jävla många år sedan nu så det är preskriberat.

Jag gick emot min instinkt, emot mitt bättre vetande, emot mina känslor och emot alla varningar jag fick. Varför? Jag ville bara ha någon som dyrkade mig och jag ignorerade att jag inte kände detsamma för honom. Jag kände mig så jävla överlägsen. På alla sätt. Intellektuellt, socialt och kulturellt överlägsen. Jag tjänade mer pengar och han var alltid utan. Jag visste även att han aldrig kunde såra mitt hjärta. Jag trodde verkligen att han dyrkade mig, att han dyrkade marken jag gick på och jag ställde enormt höga krav på honom. Jag var den som hade lägenhet, min lön som betalade hyran och maten och han som fick be mig om småslantar till det ena och andra. Jag var hans sockermorsa. En jävla kassako. Han vaktade mig som en hök. Han var väl rädd om sin lilla kassako, vilket jag felaktigt tolkade som svartsjuka, blind som jag var.

Efter ett tag tröttnade jag på hans svartsjuka och hans sjuka övervakande och bad honom flytta. Han gick efter mycket om och men med på det, men vägrade att vi skulle "göra slut".  Han behövde först hitta en lägenhet så vi fortsatte som vanligt. Ett par dagar senare, max tre, så knackade en brud på dörren. Hon skulle bara veta vilken räddande ängel hon var! Det var den här dagen jag fick reda på att han redan hade inlett ett nytt förhållande bakom min rygg. Han hade redan letat på en ny kassako.

Jag fick stå där och höra henne berätta hur jävla kär hon var, hur hon besökt honom i hans lägenhet (det vill säga MIN lägenhet) och haft sex med honom (i MIN säng). Jag tackade henne för informationen genom att säga "varsågod han är din", stängde dörren och packade alla hans små trashiga ägodelar i hans skabbiga resväska. Smutstvätt och tandborste slängdes gemensamt ner och sedan drog jag in väskan i gästrummet och inväntade hans hemkomst. Han hade nämligen en klocka som jag ville ha tillbaka, plus husnycklarna! Jag fick genom fysiskt slagsmål av honom klockjäveln senare samma kväll. Husnycklarna var svårare att få tag i, men det gick. Kortfattat så var min kompis Arlene även på plats och vi fick ut honom ur lägenheten efter bråk och hot om polis. Han blånekade in i det sista till allt och sa att bruden ljög. Jag sa att det inte spelade någon roll. "Skiten som sitter under mina skor betyder mer för mig än vad du gör" sa jag kolugnt, som den kassako jag var. Han stack, men vill komma och hämta väskan och prata dagen efter. Aldrig! Väskan drogs ut på balkongen (där ytterdörren fanns) och där stod den kvar i ösregnet hela natten. Morgonen efter hade han hämtat den. Pust! Nu var det äntligen över. Jag var enormt lättad och nästan "hög" efter att bli av med honom.

Fast jag hade helt glömt bort min självkänsla och mitt ansvar för mig själv, för att inte tala om min intelligens. Shit vad den tog stryk. Det tog några dagars rus att inse att den jäveln ändå hade sårat mig, eller att JAG hade sårat mig själv. Hur fan kunde jag ignorera alla tecken och hur kunde jag av alla gå på hans skit trots att jag redan visste om att han var parasit och utnyttjade mig? Hur kunde jag missa att han hade andra kvinnor? Han hade ju för fan dyrkat mig, eller?

Som man bäddar får man ligga. Ung och dum. Det hade aldrig hänt om jag inte hade känt mig så jävla överlägsen. Läxan lärd mina vänner...

2012-01-15
00:18:47

Nobody puts baby in the corner - Family Guy version
Ha ha ha bäst när pappan frågar hur gammal han är..

2012-01-14
20:21:45

Adele - Someone Like You

2012-01-14
19:11:37

Fotoautomat - vilken innovation
fotoautomat

2012-01-14
17:02:39

På Spåret - med Sussie
I går låg jag och slökollade på ettans höjdare På Spåret som värsta pensionären. Den där bruden Nirsti eller vad hon heter, som satt som en fågelholk i ena buren, retade ihjäl mig. Tydligen gjorde Sussie samma sak i Karlstad för vi blev ju tvugna att ringa till varandra mitt under programmet och råbitcha. "Hur fan kan hon säga Ånge?" Plötsligt ringer någon mer mig och jag tittar på luren. Det var Jan, Sussies man. Han tyckte att vi var idioter som snackade i våra mobiler när han och jag har samma operatör och kan ringa gratis till varandra. Vi övergick till hans telefon. Han flikade in med en kommentar då och då, men när Sussie och jag bitchar som värst ligger han i lä. Hans röst gjorde sig inte hörd i går.
Tänk om jag och Sussie var ett av de tävlande paren i På Spåret. Vilket radarpar vi skulle vara. Jag skulle sitta och råflirta med Erik Haag så att hans fru Martina såg mordisk ut (trots ointresset av mig från honom) och Sussie skulle briljera med sin enorma allmänbildning. Tv-teamet skulle ha svårt att hänga med i Sussies och mitt bjäbb under resans gång. Bjäbbandet skulle vara igång sekunden efter att Luuk säger: Vart är vi på väg?
På Spåret skulle aldrig mer bli sig likt.

2012-01-14
14:04:15

Blev allt lite svett
Tog på mig en tunn jacka och tänkte att jag skulle jobba upp lite värme ute under min så kallade "powerwalk". Hade kanonbra musik i lurarna och satte igång. Jag SVINFRÖS de första tio minuterna och drömde mig bort till varma partynätter i Grekland. Det var musiken som väckte partylusten till liv. Plötsligt var jag varmare och det gick kanonbra. Jag flög nästan fram på gatorna. När jag så mellanlandade på en Willysbutik var jag så svett att jag liknade en surkart i värsta klimakteriestadiet. Fejset var högblankt och mina hårtester som nyss varit strömförande låg KLISTRADE mot fejset. Jävligt attraktivt.
När jag fortsatte powerwalken hemåt började jag återigen att frysa och kunde inte heller gå lika snabbt, bärandes på mina matkassar (shit vilken tant), men väl hemma landande jag ändå i min hall dyblöt. Känns bra. Sol och svett. Nästan som Grekland.
;)

2012-01-14
12:09:31

This music makes me miss my party people V...

This music makes me miss my party people Voula and Tobbe even more! Those were the days! Now power walk. Wtf.

2012-01-14
11:28:02

Ingen ursäkt
Kan inte hitta någon ursäkt för att sitta hemma och glo när solen skiner. Ska ut och knalla med lite upptempo i lurarna. Det ser jävligt kallt ut så jag får väl packa in kåldolmen väl. Fan.
Blev lite peppad av att se gamla bilder i går och vill verkligen ner i mina snygga jeans igen. Jag har typ 15 par FÖR SMÅ jeans och just nu är till och med mina tjockisjeans tajta. Wtf! Vill ner i mina SMÅ jeans. Jag nämnde något om att tokstarta en diet till någon häromdagen men han sågade min idé direkt. Han ansåg att träning var nyckeln. Ja, så må vara, men för mig är en promenad till matbutiken ett maratonlopp just nu. Har noll energi alls. Vad är felet? Vintern, mörkret, tristessen och saknaden kanske?
Så nu när solen är framme en ledig dag - så finns ingen ursäkt till att inte ge sig ut. På med musiken and off I go!

2012-01-13
22:57:35

I mina boyfriendjeans - innan begreppet ens fanns
Jag vampyr i jeans
Typ omkring -01

2012-01-13
22:40:55

Bortglömda bilder på bortglömt USB-minne
Min lilla butik tar formCafé BrownJag hemma på Rhodos
Har många bilder från mina år i Grekland men de flesta är tyvärr bara skräp. Jag hade tydligen sparat de här på ett gammalt USB innan jag flyttade tillbaka till Sverige. Hade glömt bort dem helt. Nostalgisk sitter jag nu här och stirrar mig blind på kroppen i på den blå klänningen. Den var i storlek SMALL. Va fan MÅSTE börja träna el nå't.

2012-01-13
17:49:30

En naken kock
(Har tagit bort bilden av respekt till mitt ex - ska fråga honom om det är ok först.)

Hittade den här gamla bilden på mitt ex i Grekland. Han skulle steka kotletter men ville inte lukta mat och började därför steka i fillingarna. Han gjorde nog rätt i det - kolla oset! F ö den enda gången han lagade mat ever.

2012-01-13
14:11:43

Laddad pistol
Knapp på stol

2012-01-13
14:05:04

Boostar upp mig
Jag måste bli bättre på att boosta upp mig själv. Fan va jag suger på det!
I Grekland hade jag en bekant som var skitsnygg, verkligen skitsnygg. Hon var en kollega med min bästa vän och mitt starkaste minne av henne var då hon spydde på mitt jobb och bad mig torka upp det, samtidigt som hon bad om en ny drink. Härlig tjej. En sommar lyckades i alla fall min vän och denna skönhet få flera dagars ledighet och drog därför till en av partyöarna tillsammans. Min kompis berättade att första kvällen de gjorde sig i ordning för att gå ut, så satt den där skitsnygga lilla varelsen framför spegeln och mumlade till sig själv:
- Du är så vacker..du ser ut som en docka..min älskling..vacker...
Hon satt och pussade åt sig själv i spegeln också. Detta hade upprepats varje kväll. Som ett mantra. Jag är mer av den där typen som BARA snackar till mig själv när jag har gjort något dumt eller ser fulare ut än normalt. Jag väser:
- Men braaaa malin, ditt jävla pucko. SMIDIGT! Fan va klantig! Vad har du för jävla HÅR?
Måste fan bli bättre på att boosta upp mig. Så nu sitter jag här, ljuvligt mätt och belåten, så där härligt jobbsvettig och lekfullt för slö för en dusch just nu och...ser absolut fantastisk ut i min fräscha hoody och mjukt urtvättade joggingbralla. I'm absolutely fabulous. Ser ut som en docka. (Kåldocka.)

2012-01-13
06:25:18

TGIF
Äntligen fredag
Exakt så här känner jag mig i dag. Har samma fejs, samma hår, samma riviga klor. Dock utan den smidiga och viga kroppen...fan!
Picture from: http://www.meredo.com/image/3052/thank-god-its-friday.html

2012-01-13
00:28:59

Sjuksyrran med klös i
Taggade pennor
Nåde den som snor sjuksyrran Majsans pennor på jobbet. Jag kallar henne för - Gängledaren.

2012-01-12
21:23:16

Bitchigt humör
mumsar mig snäll

2012-01-12
20:20:38

Tröttnat på krångliga blogg.se
Snacka om att man är begränsad på detta forum? Jag kan ju inte göra den minsta lilla förändring. Blir galen! Det var därför jag började härja med Odd Torsten-bloggen för att kanske glida över helt till den.
Jag försökte t.ex. nyss koppla ihop bloggen med Google Analytics (efter tips på www.meekatt.com) så jag kan se statistik även på Cheeky Malin. För tillfället ser jag bara antal tittare och sidvisningar. Inte så spännande. På Odd Torsten ser jag desto mer vilket är jättekul! Att man har läsare från så många olika länder. Irriterar ihjäl mig just nu..
Är det fler som har problem med blogg.se?

2012-01-12
16:46:12

Står i matkön från helvetet. Orka! Jag är ...

Står i matkön från helvetet. Orka! Jag är på riktigt morrhumör.

2012-01-12
06:41:21

Ta en titt på Odd Torsten
Jag hinner inte blogga i dag på morgonen. Måste platta ut barret med plattången innan jobbet. Vet inte hur jag fick till frissan igår efter duschen. Diana Ross during the 80s. typ.
Kolla mina senaste inlägg på min andra blogg http://oddtorsten.blogspot.com/ om ni vill. Ganska ny även den. Tack för att ni tittar in hit! Ha en bra dag i regnet.
Kram Cheeky M

2012-01-11
20:13:40

Kollar pinsamma kroppar
Hysteriskt program på femman med "pinsamma kroppar" eller vad de kallar programmet. De visar ALLT. Modigt som fan av de som är med och jag sitter med skräckblandad förtjusing och kollar... Här ligger jag med min pinsamma kropp, dock utan analfistlar eller minimala bröst, och väser: Lägg aaaaav!
Känner mig plötsligt riktigt fräsch med mina sönderrivna ben. Jag vet inte om jag gjorde ett misstag med nya hårborttagningmedlet till benen. Fy fan vilket skräp jag "rakade" benen med - någon jäkla kräm som man skulle duscha bort - sög rejält. Kanske krämens lilla "testpanel" hade nyrakade ben när de testade den. Mina strån sitter kvar och hånflinar åt mig och nu har de fått sällskap av mina sexiga rivmärken också. Jag är Hetingen som ligger och kollar analfistlar på tv och väser: Lägg aaaaav!

2012-01-11
18:32:10

Redo för tv-kväll
H&M-brallor
H&M-brallor... Kostade knappt nada.

2012-01-11
18:17:59

Vill ha Per Moberg kladdandes i mitt kök
Han får gärna komma och kladda ner mitt kök, svetta ner min kökshandduk och säga alla hysteriskt knäppa saker som han säger. Han får komma hur han vill, med eller utan damp. Kom igen! Stånga mig! Laga min mat!!!! HONOM SKA JAG HA!
Nej, jag ska sitta här i soffan och lukta på...sunkiga strumpor och lukten av en brödrost som just nu grillar min mästerkockmiddag.

2012-01-11
06:32:07

Kokbok för trötta kockar
Min kollega tyckte i en kommentar på Facebook att vi borde göra en kokbok ihop och jag drog till med namnet på boken (se ovan). Vad säger ni? Den skulle innehålla storverk som vi lyckats dra ihop till lunchlådorna. Favoriter skulle kunna vara:
Släng ner ett par råa korvar i ett par upptinade korvbröd. Lyxa till det med en klick ketshup i lådan bredvid bröden. Vill du slå på stort, skaka nervöst över lite rostad lök. Stäng locket. OBS! Ska käkas kalla, så du slipper kön till mikron.
Eller:
Rör ihop två ägg med en gaffel, släng ner i en het stekpanna med lite smält fett i. Salta, peppra och vänd sedan omeletten. Släng över till en låda. Voilà!

Fan...ni ser ju. Mästerkock sökes!

2012-01-10
23:06:43

Intellektuell på tre munnar vin
Har precis ratat att se Hinsehäxan del två. Är det något att se? Ska man se repriserna eller? Vill man verkligen se svenska skådisar tala så där onaturligt som de verkar göra i varenda Beckfilm? Nej, jag kollar nog in någon dokumentär - bara för att jag känner mig så grymt intellektuell ikväll efter tre munnar vin.

2012-01-10
18:17:36

Gul & Blåbutikens fnittriga flickor
knappar
Minns ni Gul & Blåbutikerna? När jag och min väninna Heléna jobbade där som tonåringar så fnittrades det en hel del. Vi hade alltid stor respekt för kunderna och tog jobbet på lika stort allvar, men mellan varven gick det inte att hålla masken. Som när en SVINSTRAM gubbe kom in och surt sa:
- Jag söker shorts.
Han uttalade "shorts" med betoning på varenda bokstav. Han tyckte att han var så fin, typ. Jag hann inte svara honom innan Helénas röst hördes från strax bakom mig:
- Han är tyvärr ute på lunch.
Eller som när jag hade en kvinnlig kund som inte ville sluta snacka. Det som gjorde det hela kul var att hon hade en "sprucken" röst. Tänk er en mix mellan ängslig och sprucken. Hon babblade och babblade, och jag såg Heléna i ögonvrån. Jag visste direkt att hon hade uppfattat den speciella rösten och ville ha min uppmärksamhet. Jag vågade inte kolla åt hennes håll med risk om att skratta framför kunden. Jag ignorerade henne totalt och kunden babblade på med sin ängsliga och spruckna röst. Tydligen tröttnade Heléna på att vänta in mitt skratt för hon dök upp i mitt synfält och sa, med lika ängslig och sprucken röst som kunden:
- Jag tar lite tejp...
Sedan var det out in the open. Skrattet.

2012-01-10
17:55:36

"Håpas du trifs bra i fengelset" av Susanna Alakoski (suger)
Supertrist bok
Köpte boken "Håpas du trifs bra i fengelset" av Susanna Alakoski i helgen. Började nyfiket läsa den och har på bilden ringat in stycket som jag faktiskt orkade ta mig igenom. Avstår från resten. Kanske faller andra i smaken men jag orkar inte. Amaryllisen har en knopp? Okej.

2012-01-10
06:43:03

Vill ha
Vill ha
Vill ha!! Kostar bara 195 kr på parfym.se
http://www.parfym.se/Product.aspx?ProductID=514

2012-01-10
06:29:20

Still annoying
Måste bara tillägga att den lilla överkäcka, mungipeslickande, överaktive, med totalt fejkat humör och en kropp utan nacke retar mig i dag med. Hon är still j-ligt annoying!

2012-01-10
06:16:53

Nattsuddaren blev en sömntuta
Jag vet inte vad som hände med mig i går men jag stensov i etapper hela eftermiddagen och kvällen. Efter min stroke (som inte var en stroke) så somnade jag i soffan än en gång och vid klockan ett släpade jag mig in till sovrummet. Det är då jag brukar vakna till och vara vaken resten av natten, men nejdå, jag somnade om som om jag vore berusad. Nu sitter jag i blåa morgonrocken, bälgar kaffe och längar redan hem. Ska toknassa i kväll.
Kanske har det med snön att göra? Det snöade under kvällen och snön bäddar in alla stadsljud till en konstig sagovärldstystnad. Cheecky Malin befann sig i Underlandet i går. Snark...

2012-01-09
23:00:54

Arlanda 1991
1991 ankomst Arlanda
Två vrak anländer hem till vintern i Sverige. HUR FAN KOM VI IGENOM TULLEN?
Kolla mitt fylleplufsiga fejs och kolla Sussies stenade blick. Duvungar.

2012-01-09
20:56:02

Mumlar ur mungipan: Va hände?
Vaknade nyss i soffan och min första tanke var: Va fan har jag haft en liten stroke? HUR kunde jag somna innan matintaget? Att somna så där "cold turkey" i soffan utan att vara mätt i magen har aldrig inträffat tidigare. Sockerkoma, ja. Paltkoma, ja. PROPPMÄTT, ja det funkar också. Men somna på kurrande mage betyder liten stroke. Har hetsat i mig en toast med fetaost och tomat nu. Måste ringa någon och testsnacka lite, ni vet, bara för att kolla så jag inte sluddrar ur mig något genom ena mungipan.
Det blir nog en sömnlös natt. Strokestunden var intensiv och varade över två timmar. Scheiße!

2012-01-09
06:36:30

Morgonkoppen
Skål då
Dricker bara kaffe på morgonen (om jag inte går på kafébesök). Det blir dock en rejäl mugg varje morgon. På bilden ser ni mig i min "prime": Blåa morgonrocken på - check! Minimala, osminkade och nyvakna ögon - check! Ännu en måndagsmorgon efter en sömnlös natt.

2012-01-09
06:15:57

Alltså, varför plågar jag mig själv
Varför plågar jag mig själv med att ha på Rachel Ray i bakgrunden? Är det inte ett matlagningsprogram? I dag sitter hon och slickar mungiporna med sin kropp utan hals och intervjuar en stackars kvinna utan ansikte (skottskada som tonåring). Hennes överkäcka stil irriterar ihjäl mig så varför kollar jag ens? Självplågeri, det är vad det är.

2012-01-08
21:33:22

Say hello to my little friend

201201081922_1 (MMS)

Say hello to my little friend

2012-01-08
16:55:32

Lattjolajbanlåda
Målarlåda
Kanske min grej? Det visar sig. Kunde inte motstå. Vill kladda.

2012-01-08
15:52:20

Undrar ni var Sussie är?
The girl with a helmet
Här är hon. (OBS! Bilden är EJ en teckning.)

2012-01-08
11:24:16

Flickan med den tatuerade svalan
Sitter och kollar på Miami Ink och vissa av de där killarna och framförallt tjejen är ju otroliga konstnärer. Här sitter jag med en stackars svala som verkligen har sett bättre dagar på min vänstra skuldra. Man ser kanske att det är en svala om jag talar om det, annars är det nog mest kommentarer som: Fin tatuering? Va fan är det för nå't?
När jag gjorde tatueringen (Doc Forest i Stockholm) så var den skitfin. Jag hade velat ha en tatuerad svala sedan jag var i 16-års åldern. Jag hade sett en skitsnygg brud i endast ett par coola snickarbrallor på stan en sommardag, alltså i endast snickarbrallorna. Ingen top eller bikiniöverdel eller något annat. Förutom den lilla tatuerade svalan hon hade på axeln så var hon topless under. Så DÄR ville jag se ut. Snickarbrallorna dök upp något år senare under Gul&Blå-tiden och efter ytterligare några år (då brallan skrotats för länge sedan) följde även tatueringen. Min kompis som var med tatuerade in ett supersött litet bi på sin rygg. Undrar hur hennes tatuering ser ut i dag?
Jag måste nog snygga till min eller ta bort den. Nu vet jag hur jag ska beskriva hur den ser ut för er! Tänk er mig ute i solen, iförd något som blottar mina bara axlar. Plötsligt flyger en skitnödig mås över mig och droppar en sörja som landar på min vänstra skuldra. Där har ni den. Min tatuerade svala. En måsskit.
måsskiten

2012-01-07
15:57:10

Pimpad
sminkad
Falsk marknadsföring. Bättre än så här blir det inte. Ha en härlig lördag!! ;)

2012-01-07
15:10:50

Före pimpningen
den nakna sanningen
Jag, innan fejset och frillan är på plats. ;)

2012-01-07
13:21:04

Tar vinboxen på en liten roadtrip
Víd femtiden blir jag upphämtad av gullparet Mats och Marlene för att göra bonnhålan Fjugesta osäkert. Ska ut och härja med mammi och pappi (hör Mia Skäringers röst). Det blir ändå en tidig kväll för mig (trots vinboxen) och det kommer säkerligen fler blogginlägg under natten. Tills dess, må gott och tack för att ni tittar in!
/ Cheeky Malin

2012-01-07
12:22:17

God morgon sovmorgon
Tog en efterlängtad sovmorgon i morse. Jag släpade mig upp vid tiotiden och hinkade i mig en mugg kaffe medan jag pratade med den trötta Anette i telefonen. Vi är tydligen fler som tar sovis i dag.
I natt gick jag inte och la mig förrän efter kl 04, men det gjorde inget. ;)

2012-01-06
20:38:06

Från Heléna till Cheeky Malin
jag ser ut som björk
Fick begäran av min underbara supporter och vän Heléna att länka upp den här från henne till mig. Så här är den! Tack Heléna! Hon vill att jag ska lägga till att JAG ser ut som Björk. Hm.. på den här gamla bilden kanske det finns "likheter"... / KRAM

2012-01-06
19:45:28

Äntligen

201201061914 (MMS)

Äntligen slets den upp. Boxen.

2012-01-06
18:40:52

Kåldolme på promenad i solen
Örebro 6 januari 2012
Tog den här i dag när jag knallade runt på stan. Jag har fortfarande inte köpt en varmare jacka så jag var packad som en kåldolme under den tunna kappan. Precis efter att jag hade tagit bilden så fick jag en massiv nysattack. Både tårar och snor stänkte åt alla håll. Där stod jag, välpackad som en kåldolme, och skvätte. Folk måste ha trott att jag exploderade. Typ.

2012-01-06
18:09:54

Musse Pigg nostalgi
Tischa
En gång Gul&Blåare - alltid Gul&Blåare eller?  Fast den här råkar vara från H&M..

2012-01-06
17:57:31

En riktig kärringkväll
KärringpysselHelgens sysselsättning
Va fan ..

2012-01-06
14:59:46

Bli smal med Katrin Zytomierska?

201201061913 (MMS)

Var och hämtade ut boken "Dags att bli smal" av Katrin Zytomierska. Den är baserad på LCHF-dieten. Jag har tittat lite i den och hur ska jag uttrycka mig så ni förstår? Jo, så här: INTE MIN GREJ!!!!! Jag återkommer snart - ska bara skölja ur min chokladtapetserade munhåla med en halvliter cola light...

2012-01-06
13:15:09

Ge henne en slant! Det sitter en dam på Dr...

Ge henne en slant! Det sitter en dam på Drottninggatan och det är minusgrader ute. Ge henne något! Kram från en som bor i värmen med mat i kylen.

2012-01-06
11:06:50

Lyhört
Har varit bortskämd med att vara utan grannar ett tag och jag blev påmind om hur jäkla lyhört det är i morse. Det var när jag la mig vid femtiden i morse som en av grannarna släppte loss. Nej, inte som ni tror nu. Så snart jag hade lagt mig till rätta fick killen i lägenheten under mig en nysattack. När jag nyser låter det som: njet! Nyser på ryska typ. När killen under mig nös så lät det mer som: AAAAAATTJOOOOOOOOOOO! Med volym dessutom. Jag fullkomligt hoppade ur sängen vid varenda nysning. Vet inte om han hade fått en allegireaktion för jäklar vad han gick loss med nysningar.
Jag får väl vara tacksam att jag inte längre bor under familjen Hyperaktiv i alla fall. Det var en ren fröjd att se dem flytta. De måste tänka detsamma om mig. "Åh va skönt att slippa den där jobbiga gnällkärringen!"
De möblerade varje kväll (vet inte om de var besatta av att leka skeppsbrott eller nå't), hade inneskor med klack (typ steppdojor), småbarn, en helnervig labrador och förbannat många leksaker med HJUL på. 
Jag är även tacksam över att jag inte har Agnes-Nicole från svenska husfruarna som granne. Tänk er att höra hennes nasala röst eka mellan väggarna när hon ska "sjunga upp". Horribelt.

2012-01-06
10:40:03

Simon's cat
Hittade det här underbara klippet på http://kattsixten.blogspot.com/
Sevärt klipp för er med samma banala humor. Läsvärd blogg för er som gillar välskriven humor.

2012-01-06
00:15:18

Funderar på att riva upp vinboxen
Nej, jag menar inte det där "sista rycket" när man bryter sig in i boxen för att klämma ut de allra sista stackars dropparna i den halvdöda plastpåsen. Jag menar att öppna en helt ny box. Den står där oöppnad i skafferiet och tycks gnälla lite ut genom skafferidörren:
- Men hallå? Var det någon vits med att köpa mig? Ska du inte smaka ett enda glas? Du kan väl bjuda hem vänner i morgon - jag blir inte förstörd. Din snåla jävel.
I stället har jag pimplat colalight som om det inte fanns en morgondag. Jag, som numera kan låta bli cola i flera dagar, fick ett återfall och drack nästan 1,5 liter. Men va fan jag röker inte längre, dricker knappt alkohol och jag varken snattar eller horar runt. Big deal om jag dricker mycket cola. Det tycks vara dödssynd nummer åtta för många. Nej, ska handla fler i morgon. Tänker bli hög på kolsyrat socker i morgon också.
Långt borta i köket hörs en irriterad röst:
- Men hallå?

2012-01-05
20:46:43

Min första gymbesök
Jag blev påmind om mitt allra första gymbesök idag då min väninna Heléna skickade sms om att hon skulle träffa en PT och sätta igång nyårslöftet. Nu kom hon aldrig iväg av diverse anledningar, men hon sätter nog igång snart. Önskar jag kunde vara med och se henne svettas och noja runt som en kvinnlig version av Kurt Olsson mellan alla redskap. "Jaha..nu är man svettig också!"
Mitt första gymbesök ägde rum för typ hundra år sedan. Jag var väl runt 19 år och det var en kollega från grannbutiken som var BESATT av gymvärlden som drog med mig. Hennes kille var en sådan där riktig biff med färgade brallor upp till armhålorna och hon var en liten blond tunnis. Jag mötte upp henne utanför gymmet och sedan skulle vi sätta i gång. Jag hade förberett gymbesöket med en enda grej. En ny flaska av det på den tiden nya trendiga schampot: Wash & Go. I övrigt hade jag stora joggingbrallor från Gul & Blå + en t-shirt och... INGEN BH. Jag hade inte det på den tiden. Jo då. Var på gym utan BH. Min gymfanatiske väninna hade riggat sig till tänderna. Värsta Jane Fonda-grejen. Blanka tights med obligatorisk stringtrosa ovanpå och pannband. Hennes kropp var slank och vältränad. Jag satt som en pösmunk med mina oskyddade tuttar och svettades som en gris utan ansträngning. Efter gympasset fick jag glänsa med min Wash & Go, trodde jag. Men hon hade naturligtvis även en välpackad gymväska för duschrummet. Herregud. Hysteriskt. Vi satte oss i den så kallade baren efteråt. Baren, som var två bord och några stolar bredvid kassan, serverade juice och dryck. Hon tog någonting nyttigt men jag hade redan gett upp och tog en cola. Skadade som fan och tänkte: "Inte min grej."
Det var minnet av mitt första gymbesök. Det tog många år innan jag hamnade på ett gym igen.

2012-01-05
06:24:13

Prisa röda dagar
I morgon är det en röd dag så jag har tre dagars sovmorgon att se fram emot. Underbart!
Jag måste förbi en affär i eftermiddag efter jobbet och sedan ska det lagas god mat i helgen. Måste ta tag i matlagningen igen. Det är synd att det är så trist att laga mat till sig själv. Det är inte så kul att stöka och böka i köket och sedan sleva i sig härligheten på två röda sekunder, för att därefter inse att matkoman måste avbrytas för att diska reda på stöket och böket i köket. Jag kan nämligen inte ignorera ett stökigt kök. Jag kan aldrig tänka "jag diskar lite senare". Jag har två minimala diskhoar som typ rymmer disken efter frukosten och sedan börjar ge intryck av att vara en knarkarkvart.
Fast i helgen ska jag lägga tid på att stöka, böka och diska. Har ju tre hela lediga dagar tack vare att fredagen är en röd dag. Prisa röda dagar!

2012-01-04
23:22:28

Ska tillåta mig själv lite shopping
I helgen ska jag shoppa. Ska leta på nya kläder som jag känner mig fin i när jag går ut, lite nya hårprodukter att pimpa frillan med och kanske en ny parfym. Det beror på priserna naturligtvis. Jag har inte skrapat fram någon vinst än. Jag vill bara unna mig det. Tror jag behöver det. Piffa upp mig lite och inte bara tillbringa vinterdagarna i jobbkläder eller mysbrallan.
Jag skrev ett inlägg på Odd Torsten för ett par timmar sedan som fick mig att minnas hur kul det är att flirta - bara för flirtandets skull. Jag älskar ju att flirta, så kanske kommer flirtlusten tillbaka om jag känner mig lite finare igen? Jag kan ju inte sitta fullt riggad hemma så jag måste väl ge mig ut också. Hm, vet inte om det är min grej riktigt än. Jag börjar med shoppingen.

2012-01-04
22:13:19

Sovande katt - eller är det en kyckling?
Ha ha ha så ful att han blir söt...

2012-01-04
20:15:51

Undrar om han ringer?
Liiiite pinsamt.

2012-01-04
20:05:21

Vem är den mystiske bajsaren
Ett par tjejer på jobbet har hängt en liten skylt på tjejtoan som riktar in sig till alla som droppar en kotte och sedan inte gör rent efter sig. Ni vet, en sådan där som tömmer halva tarmen, torkar sig och spolar utan EN ENDA BLICK ner i den nersölade toaletten. Gör man så hemma?
Sedan deras lilla skylt "Bajs är inte najs" kom upp så har jag inte hört om några incidenser alls. Förrän i dag. Det var återigen en nersölad toalett som orsakade en gemensam ovilja att använda just den toaletten. Men vem är den oblyge bajsaren?
Bajs - inte min grej.

2012-01-04
06:23:36

Finns det verkligen frivilliga bystdrottningar?
Kollar en dokumentär om bystdrottningar, avdankade sådana, i USA. Tydligen får man numera" bara" göra upp till en liter stora inplantat i USA, av hälsoskäl, men annat var det på 90-talet. En äldre dam visade sina över fyra liter stora och skitfula bröst och berättade hur hon under 90-talet tjänade över 20 000 dollar i veckan. Nu bodde hon i en byggnad som såg ut som Hedvigs trailer (förutom Helge på taket) där hon bodde med en 30 år yngre man. Hon tvingades göra porrfilm för att klara sig ekonomiskt.
En annan liten koreanska hade träffat en amerikansk man som blivit hennes manager och hon lade sin tenniskarriär åt sidan för ett liv i porr med ENORMA implantat. Hon var numera lätt över 60 år och hade enligt "gubben" inte råd att pensionera sig ÄN.
Vidrigt... Vem vill frivilligt vara bystdrottning?

2012-01-03
23:11:20

Forever and ever - Demis Roussos
Fantastisk röst från en kille med riktigt lirarutseende. Nostalgitripp när man hör den utlovas (beroende på din ålder). I övrigt tyckte jag att det var passande med en trind kropp i tunika som sjunger "Forever and ever" - påminner det om någon kanske? Någon "cheeky"?

2012-01-03
20:43:28

Blir galen
Jag hade hoppats på att komma igång ordentligt med diet i går. Så bra det gick. Jag fick yrsel och blev illamående redan innan första lunchen var avklarad och plötsligt orkar man inte leva på kokt ägg eller räkna points. Nej allt man vill göra är att ligga hemma i soffan och käka glass. Nu gjorde jag ändå inte det. Jag höll mig till en fräsch sallad och senare på kvällen en god soppa. Det är bara så bittert att det blir yrsel och ösregn när man äntligen vill ta tag i det. Dessutom spyr alla ut bantningsresultat, råd och målvikter i bloggar, statusuppdateringar på Facebook och i tidningsrubriker. Så gissa vad jag har gjort? Jag har beställt Katrin Zytomierskas bantarbok med LCHF-varianten. Har aldrig trott det är min grej men va fan, ska testa om det är något. Behöver rivstarta med en "ny grej".
Det är så tröttsamt att pressa sig ner i sina "stora" jeans som ska sitta baggy och inse att de sitter limmade som ett andra skinn över röven. För att inte snacka om dallret som en gång var en mage som rular ut ovanpå linningen. WTF!
Nej, jag blir galen. Ska jag behöva sitta och gny om att "jag tänker inte vara fet den här sommaren också" och sedan återigen sitta där i en fluffig tunika och svettas? Händer det, mina vänner, då blir jag GALEN på riktigt.

2012-01-03
06:22:37

Gör ett nytt försök
Är nyduschad och tänker göra ett försök till att jobba trots att illamåendet och yrseln kom och gick under hela dagen och kvällen i går. Jag är övertygad om att det är lågt blodtryck. Har läst om det och det låter som jag har typ "alla" symptom - förutom att jag skulle vara en lång och SMAL YNGLING alltså.

2012-01-03
00:48:45

I dag skulle mormor bli 97
Min mormor
Nu skulle jag vilja cykla till henne med en bakelse, några Trisslotter och skvallra lite om grannar med flera. Grattis lilla mormor!!

2012-01-02
17:38:40

A note from a sicko

20120102173711 (MMS)

Lite klen...

2012-01-02
06:12:26

Ny dag, nytt år och ny start
Efter en sömnlös natt så känns det lite sisådär med nystarten. Ska ställa mig och hacka en sallad till lunchlådan, men allt jag vill är att lägga mig ner och som i koma glo apatiskt på fröken Annoying herself (Rachel Ray). Jag upptäckte sent i går att det är en klämdag på fredag och det kom som en liten överraskning. Det är i alla fall en skön start på året - om man frågar mig.

2012-01-01
19:57:18

Saknar Rhodos
Rhodos
Hittade den här underbara bilden från Rhodos på: http://www.reseguiden.se/forum/bilder/269118

2012-01-01
18:11:53

Tänker göra en tandblekning
Jag tar hjälp av min bror som är tandtekniker till det och först ska jag få göra en specialskena till mina dassiga gaddar. Jag kommer lägga upp före- och efterbilder så ni får se resutatet. Jag vill inte att tänderna ska LYSA vita utan bara se mer "fräscha" ut. Det var i julas som jag insåg att det måste åtgärdas. Det funkar tydligen inte med tandkrämer som ska göra dem vitare på mig. Jag har verkligen en sunkig färg på tänderna. Tänk om det blir värre? Vill inte se se ut som en engelsk pubkärring i munnen så nu jäklar ska det pimpas!

2012-01-01
16:12:20

Come to mama

20120101160832 (MMS)

Jelly Beans - sista rycket inför nyårslöftet...

2012-01-01
13:10:10

Minnet av en halkolycka
Har precis gått upp och sitter just nu med "morgonkoppen" och undrar hur detta gick till? Fasar redan för hur fan jag ska lyckas somna i natt och sedan kliva upp kvart i sex i morgon. Till råga på allt har det dessutom snöat ett tag nu under morgonen så jag misstänker att det kan bli rätt intensiv på jobbet. Alla med frakturer kommer troligtvis passera mig, så HALKA INTE.
Jag flög omkull ordentligt för ett par vintrar sedan när jag var ute och gick med Marlenes bulldogg George. Han var jättesöt och gick i lugn takt tills vi fick syn på matte Marlene som kom och knallade med Mats för att möta upp oss. Jag sprang lite "joggande" bakom honom, som var i koppel, och han var hur glad som helst över att se dem komma emot oss.
Plötsligt TVÄRNITADE han mitt framför mig och jag fick släppa koppel och hoppa över honom för att inte rusa rätt in i det lilla gullet. Jag tappade så balansen och rusade i PANIK rakt framåtlutad i världens fart - tills jag druttade i marken med båda armar utsträckta framför mig (som om stålmannen flög fram). Mats och Marlene fick ju se detta ske mitt framför dem. George kom genast fram och nosade på mig som om han undrade "vad faan gör du?".
Vad hade fått honom att tvärnita? Jo, en kärring som kom och hackade sig fram på den snötäckta gatan med stavar. Han hatade stavar. Mina handleder klarade sig utan något värre än ett par skrapsår men jag kunde lika gärna ha brutit dem. Mats och Marlene fick sig ett gott skratt av synen. Tänk er mig komma springandes, framåtlutad med ren panik i blicken för att sedan drutta omkull precis utanför sushihaket på Järnvägsgatan. Graciöst.

2012-01-01
05:06:58

Klarvaken
Klockan är fem på morgonen och jag har inte blivit sömnig än. Jag passade på att sova middag mitt under filmen Jägarna 2 - vilken skitfilm. Det var tusen gånger värre än Beck. Minst.
Jag hittade nyss en gammal bekant på Fejan förresten. Jag mejlade honom ett gott nytt år och det visar sig om det var rätt kille eller inte. Eller om han minns mig. Det har gått många år sedan dess. Jag dejtade honom under det året mina gallstensanfall härjade som värst. Supersnygga jag var ju riktigt het under ett sådant anfall. Not.
Nej va fan, jag kanske ska dra igång Jägarna 2 igen så jag kan somna?

2012-01-01
01:36:49

Hallååå 2012
Här sitter man i en lya mitt i stan på första parkett när Slottet drar iväg alla sina fyrverkerier. Samtidigt står man och tittar ut genom sina köksfönster som en annan jäkla sunkig pensionär, redan ombytt till mys och "gett upp" för kvällen. Men hallååå, ändring tack! Nu är det 2012 - så in med det nya...