Cheeky Malin

2012-01-21
17:24:14

Ja tvätta håret ida'
När jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar efter gymnastiet och hade börjat jobba i stan så fick jag ta tattarbussen med resten av alla utan körkort. Bussen gick från villaidyllen där man fick kliva på en tom buss. Tre hållplatser senare hade den åkt igenom "här-placerar-vi-alla-pack-som-inte-har-en-chans"-samhället och bussen fylldes till smärtgränsen. Det klev då alltid på en kvinna som var högst orginell. På sent åttital hade man knappast någon kunskap om udda personer och alla stod (trots den packade bussen) en meter ifrån henne. Hon upprepade sitt egna mantra varje morgon. Hon sa om och om igen med en extremt nasal röst:
- Ja tvätta håret ida'...ja tvätta håret ida'...ja tvätta håret ida'...
Hennes hår hade alltid den där RÅFLOTTIGA looken med sovvirvlar och tovor i kontrast till hennes nasala mantra. Vi andra pressade oss längre och längre ifrån henne. "Är hon galen? Är hon farlig?" Okunniga, odugliga människor utan körkort som trängs på en buss och är rädda för en udda människa som trodde sig ha tvättat håret.
Med det sagt, ja färga håret ida'...ja färga håret ida'...ja färga håret ida'... (Bild kommer!)
Kommentarer:
#1: Sussie

I remember!!!! Hon satt på en Swebus mellan Örebro-Karlskoga och upprepade detta mantra oavbrutet. I ca 45 minuter alltså. Måste vara 20 år sen!

2012-01-22 @ 18:35:27
#2: Cheeky Malin

Det MÅSTE vara densamma.

2012-01-22 @ 18:58:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: