Cheeky Malin

2012-02-19
10:39:18

Flyttar över Cheeky Malin till Cheeky Malin II
Jag känner mig låst i formatet blog.se så jag hoppar över till blogger. Finns nu på adressen:
http://cheekymalin2.blogspot.com/
Den är fortfarande under klipp & klistra-luppen men ni är varmt välkomna!! / Cheeky Malin

2012-02-19
00:02:05

Vem vare?
Vem vare? Vare du som röstade på Ranelid? Va? Va? Va?
Vare du?

2012-02-18
17:50:38

Förlorade ägg?
Kokade sönder äggen
Betyder det att jag snitsade till ett par "förlorade ägg" till lunchmackan? Hur som helst, la de små krakarna på nya favoritbrödet. Inte mycket att hurra för som det är i påsen, men efter en stund i brödrosten blir de magiska!
Nytt bröd

2012-02-18
10:45:37

Håret - före snön
Frisyren..innan snöoväder
Ska precis ge mig av och tittar ut... Snöar som fan. Så för att inte ha fixat håret HELT i onödan så plågar jag er med en bild. Snart är det ett trassligt, vått och burrigt kaos som sitter på min skalle.
Mot la Stada.

2012-02-18
09:13:31

Sprätta lite cash kanske?
Funderar på att kanske bege mig upp på stan (en promenad på 200 meter) och hänga på låset när butikerna öppnar. Kanske kan spendera lite? Är det inte lön om en knapp vecka? Jag tycker att jag är värd lite var-snäll-mot-Malin i dag.
Behöver ett nytt nagellack och vill kolla efter några inredningsdetaljer till lyan. Det sistnämnda är oftast som en "fix idé". Jag behöver bara flytta på ett ljus eller en skål så kan det bli "fel" och möblerandet sätter i gång. I går flyttade jag ett par torra kvistar ur en vas och insåg att jag måste ha nytt. Direkt. Jag vet, jag har issues.
Ska väl kolla kontot innan jag sprätter pengarna. Vill ju inte ha tre kronor kvar på kontot bara för ett par kvistar ska ersättas. Vill inte behöva hälla aceton i gamla nagellacket för att kunna klämma ut sista droppen. Har visserligen andra nagellack att ta till, men bara färgade. Numera är mina naglar ALLTID kortklippta pga jobbet. Kan inte sitta och skriva journaler med långa naglar. Minsta nagelkant stör mig och jag halkar runt på tangentbordet som om fingrarna vore dyngraka. Så, vill helst ha fransk manikyr även om naglarna är korta. Ser rent och fräscht ut - trots kortnaglade knubbfingrar.
Ha en skön lördag! See ya'

2012-02-17
06:25:46

Gick inte jag precis hem från jobbet? Ska jag dit IGEN?
Det känns som jag precis hasade mig över gatan hem från jobbet och nu sitter jag plötsligt och håller koll på tiden igen. Ska om cirka en timme vara ombytt och klar. Varför går tiden så snabbt? Veckorna flyger iväg och dagarna består mest av jobb. Jag har nu fyra dagar ledigt och jag hoppas att jag hinner känna av ledigheten. Innan jag hinner reagera så kommer jag vakna upp en vacker dag och vara pensionär. Gaggig och förvirrad kommer jag kanske även då hasa över gatan till jobbet - bara för att motas hem igen...
Trevlig helg allesammans!

2012-02-16
23:54:33

Modellsmal? Nej tack.
Nej tack. Ser inte hälsosamt ut. Anna Selezneva, ÄT NÅGONTING!!
För smal
Modellbild tagen från: http://www.littleplastichorses.com/
För fet modell
Trindkorv. Inte heller snyggt.
Trindkorvbilden tagen från http://www.ostran.se
Var tog alla normala kroppar vägen? Minns ni modellerna på 80-talet? Sunda och smala kroppar. Skulle se friska ut. Störst av dem alla var kanske Cindy Crawford - amerikanska drömflickan.
Cindy Crawford
En ung Cindy på 80-talet.
Bild tagen från http://xahlee.org/Periodic_dosage_dir/lanci/supermodels.html
Cindy idag, mamma och fortfarande vacker
Cindy numera. Fortfarande vacker - trots rulig mage.
Bild tagen från http://www.posh24.se
Så länge vi är nöjda och friska tjejer så duger vi precis som vi är.... / Cheeky Malin ;)

2012-02-16
21:12:54

En fejkad influensa...
Hej! Det är KOMA-bruden. Hon som inte har ork till något annat än att äta och sova. Jag låg och slumrade galet skönt i soffan när det plingade på dörren. Inte en vanlig "riiing" utan ett käckt "ring-ring" som tyder på att det är någon som känner mig väl. Jag drog upp dörren, med den noppriga morgonrocken på mig och med sovveck i halva ansiktet, och stirrade på en ängslig dam från Hyresgästföreningen. Jag vet inte om hon blev så sugen på att värva mig i det ögonblicket. Jag menar, nopprig morgonrock och sovveck i fejset - måste ha sett ut som ett fall för soc. Jag ville inte missa det gyllene tillfället att slippa ur deras tugg om hur mycket de kan hjälpa till och bla bla bla. Bra att de finns, absolut! Men sluta stör mig hemma! Jag sov!
Hur som helst så orkade jag inte höra deras värva medlemmar-ramsa igen, så jag tog tillfället i akt och spann vidare på situationen med min extrema white trash-presentation av mig själv och började låtsas vara sjuk. Fejkade influensa utan att ens säga ordet "influensa" och pratade med låg, skittrött röst samt tackade för mig. Damen backade några steg, bad mig krya på mig och det hela var över. Fast jag hörde minsann att hon smög ner en lapp genom brevlådan. Där, nedanför dörren på hallgolvet, ligger den kvar.
Har jag precis sett den sista värvaren från Hyresgästföreningen utanför min dörr?

2012-02-16
06:34:01

Långhelgen närmar sig och fortfarande utan kimono
Har snart fyra dagar ledigt och det ska bli så skönt. Jag hoppas att vädret kommer vara promenadvänligt och att jag inte kommer vara "katatonisk" som vanligt. I övrigt ska jag försöka njuta och få ut så mycket som möjligt av dagarna. Men med tanke på hur snabbt fyra dagar går så kommer jag kanske inte ens ta mig ur noppriga morgonrocken. Varför har jag inte skaffat mig en dyr och fin kimono som jag önskar mig? Ja just ja, för de som jag vill ha är för dyra och de som jag har råd med är patetiska. Fast jämfört med min noppriga sak är det rena lyxrockarna. Ska kolla upp det. Kanske hittar en duglig kimono för en resonlig summa om jag anstränger mig lite.
kimono som
Den här skulle kanske "duga" men det är en gammal bild och länken verkar inte fungera, så får leta vidare...
http://www.blogger.com/www.japan-promotions.co.uk
/Cheeky Malin

2012-02-15
22:43:47

Trianda beach -93
Trianda beach
När jag bodde på Rhodos kom Sussie och hälsade på mig tillsammans med sin polare Henrik H, som fotade den här bilden av oss. Kolla in mitt burriga jättehår! Yeah 1993! Dessutom så jag tycks jag ha på mig armékängor till stranden. Okej? Vad är det med Sussies ansiktsuttryck? Hon är helt OMÖJLIG att fota om minsta vindpust blåser - och på Trianda beach blåser det storm. (Eller så sitter hon på en jäkligt vass sten..)

2012-02-15
22:12:39

Ibland vill man verkligen bitcha - men överlåter det till Mia & Klara
Fick det här roliga klippet postat av Heléna på min Facebooksida i dag. Ha ha ha drömmen för alla som har jobbat i butik och ibland varit lite frestade att bitcha på jobbiga kunder, men varit FÖR väluppfostrade för att våga...
Ps. Nu NÖS precis min granne en hel serie. Han har fan issues. Vem SKRIKER ut sina nysningar så där?

2012-02-14
22:09:03

När Sussie gjorde entré på Ortopeden
I dag hade jag finbesök på jobbet. Jo visst. Hade inte tänkt att skriva om det eftersom den ligger inom jobbramen, men så ringde huvudrollsinnehavaren själv och undrade: Va fan? Ska du inte skriva om det på bloggen? Så här kommer det:
Sussies dag på ortopedmottagningen.
Det började med att min kollega Kerstin (som även är familjemedlem till Sussie Bullen) kom och rådfrågade akutsyrran om hon tyckte att Sussie skulle kolla upp sin svullna hand. Det tyckte hon. Vi ringde genast upp Sussie (väldigt nära ett videosamtal) och sa till henne att ila in fort, innan fler akutpatienter skulle börja anlända. Hon kom en kort stund senare, erskorterad av Kerstin, och med sin numera knubbiga, svullna och tillfälligt halvlama hand och såg skamsen ut. Vi började genast åma och larva oss (jag och Sussie) över hennes hand och gjorde klippljud som symboliserade amputation av hela hennes arm. Allt för att avdramatisera det faktum att handen faktiskt var rejält svullen. Hon fick strax efter gå in på ett rum. Lite senare gick jag förbi rummet för att prata med sköterskan längre in i korridoren. Jag sneglade in i förbifarten och blev tvungen att stanna till. Där satt Sussie redigt på en stol och tittade ut. Vi fick ögonkontakt. Tänk er nu, bästa vänner i över 30 år och sjuk gemensam humor - i detta läge. Vi kunde hålla masken men Sussie slog ut med händerna och tittade sig samtidigt omkring i rummet och mumlade: Öhhh?
Jag gick in i rummet och hon sa med "låga rösten": Va fan, va larvigt att komma in med svullen hand när det sitter skadade patienter utanför.. (vilket det ännu inte gjorde)
Men det blev en remiss till handkirurgen för Sussie Bullen och jag fick fullständig rapport om det besöket över telefonen nyss. Konstigt hur hon och jag alltid lägger märke till samma detaljer.
Bullen i röda gliror
Sussie gjorde entré i sina röda glasögon och tillfälligt halvlama hand...

2012-02-14
18:44:22

Sleepy mood

20120214184059 (MMS)

What's new? Jag ska vila skallen liten stund. Återkommer! Kram

2012-02-14
06:27:41

Nyfallen snö - brukar innebära jobb
Nej Camilla H, jag ska INTE ut och ploga. Jag jobbar på ortopedens akutmottagning så för mig betyder snö fler akutfall. I går när jag kom hem så var jag så trött i huvudet att jag somnade i omgångar under hela kvällen. Minns ingenting alls av kvällen om jag ska vara ärlig. Vaknade bara för att dricka något då och då.
Jag har själv haft turen att aldrig bryta något trots att jag är en klumpeduns som ramlat MASSOR av gånger. Fast, jag verkar istället dra på mig hjärnskakningar. Har haft ett antal och till och med skrivit tentor mitt under pågående hjärnskakning (en mindre bra idé). Jag vet inte varför jag låter min skalle ta emot varenda fall, men med tanke på min skalles "size" så har jag väl inget val. Klotskalle = Tung last.
Ha en bra dag mina vänner - halka inte!

2012-02-13
18:22:16

Spegel, spegel på väggen där - säg mig vem skatan framför mig är
Okej, efter jobbet i dag så var det fortfarande ljust ute och jag gick hurtigt över stan för att köpa lite mjölk och några tomater. Kärringdrag nummer ett. Mission: Köpa tomater. Inne i butiken var det som vanligt alltför långa köer av sega "måste-handla-efter-jobbet-fast-jag-egentligen-inte-orkar"-kunder och allra längst bak så stod jag. Jag ingår i gruppen av kunder som jag just nämnde. Kön bakom mig fylldes på och när det väl är min tur vid kassörskan, så börjar det som vanligt växa en irritation över kunderna som klättrar upp i nacken på mig.
- VA FAN!! VÄNTA PÅ DIN TUR!! (Skriker jag inombords)
Men i verkligenheten lägger jag snällt markören mellan mina varor och den stressande klungan kunder bakom mig. Ser nog sur ut. Har nog sammanbiten kärringmun och står där TRIND i min jävla damkappa och rediga hästsvans (jobbfrisyren) och ser sur och kärringaktig ut. Skulle väl egentligen tugga tuggummi med framtänderna för att riktigt sätta pricken över i:et, men jag hoppade över det. Ett annat kärringdrag jag gjorde: Sket i att köpa påse till mina varor och tog istället fram lunchlådans påse och prasslade med. Oh My God.
Halkade hem med mina varor i den begagnade påsen och kastade genast in en tvätt i maskinen, böt om till de mest osexiga "myskläderna" (lång t-shirt som går över låren och en nopprig morgonrock), hinkade i mig en mugg te och tog mig en titt i spegeln. Va fan. Vem är skatan?

2012-02-13
06:31:14

Körde en truck över mig i natt?
Okej, då är det måndag igen. Jag har rivit sönder mina handflator under natten och det har pågått under djup sömn. Jag la ner huvudet på kudden och sedan ringde min mobil för väckning. Det kändes som två sekunder lång natt. Great. Precis vad jag ville ha, en två sekundare.
Jag var nyduschad när jag la mig men nu sitter jag ändå här med ett råttbo på skallen, rivsår på handflatorna och fejset ska jag inte ens gå in på. Till och med i ren text skulle ni förfasas. Horribelt, är ett passande ord för mitt fejs. Vad hände? Körde en truck över mig i natt?

2012-02-12
15:49:35

Feberdröm
Jag tog ett foto förut innan jag gick ut och jag ser helt vinögd ut. Av trötthet eller feber. Jag skulle klippa in det i inlägget men skrev på fotot att jag SKELADE. Vilken miss. Nu orkar jag inte reparera skadan så skiter i bilden. Det var en töntbild i alla fall. Får bli en sovrumsbild från i morse på mina svettiga lakan. Fräscht. Har en huvudvärk som skvallrar om ännu en febrig natt. Har nytvättade lakan på tork och det verkar få bli repris på det i morgon. Fan, tror jag är förkyld.
Sovrum efter febrig natt
Ring alla inredningstidningar! Tipsa om den fantastiska bäddningen! Är sjukt nöjd.

2012-02-12
10:11:26

Äh!
Strand i Grekland
Skiter i alla "måsten" och drömmer mig bort till underbara grekiska stränder...
Jag vill sitta där i skuggan under trädet, känna vinden i mitt hår, den varma sanden mot mina tår och ha en god kall frappé i handen och en glittrande grek i blickfånget. ;)
(Naturligtvis ser jag ut som Jennifer Aniston i kroppen och han ser ut som en straight Sakis Rouvas)

2012-02-12
09:37:42

I ren panik ska ALLT ske på söndagen
Jag är fortfarande som i koma under helger och kvällarna. Jag hade tänkt städa och tvätta, laga matlådor (HATAR matlådor) och hitta på något roligt. Det enda jag har orkat göra är att sova och sedan sitta apatisk någonstans. Eller vad skrev jag nu? Någonstans? I soffan, menar jag.
Jag vet inte om jag har en förkylning eller om det bara är en preview av vad som kommer att komma inom kort. Ont i kroppen, snorig och galen huvudvärk. Mina pensionerade päron skickade iväg ett sms (duktigt va?) som informerade om att de låg med flunsan i dag. De körde runt på mig och min storshopping i fredags eftermiddag, så jag undrar om jag smittade dem - eller de mig?
Så i dag är det redan söndag och jag har ännu inte städat eller tvättat, har inte lagat en enda matlåda och roligt har jag inte alls haft det. Va fan. Det betyder att jag måste göra ALLT i dag. I ren panik ska jag slänga in en av tvätthögarna, dra fram dammsugaren och sätta igång med käket. För jag måste ju hinna ha kul också. Kanske festar till det med en rask promenad med bra musik i öronen (ingen idé att lyssna på radion samma dag Whitney Houston annonseras som död för orkar inte med hennes låtar). Att chockera min bleka och trötta kropp med frisk luft och solsken kanske är bra? Om jag hinner alltså.

2012-02-11
23:45:27

Älskar Carolina Gynnings konst
Målning av Carolina Gynning
Älskar den här fantastiska målningen av Carolina Gynning.
http://gynning.net/

2012-02-11
19:38:35

Mitt liv som barnskådis
Jag, farfar och lillebrorsan
Eller? Jag ser ju ut som den där otäcka, lilla ungen i OMEN. Fast den senare versionen alltså. Detta var ju innan, så varför har de klippt mig som Mia Farrow i Rosmary's Baby? På bilden ser ni även min busiga farfar och min lillebrorsa (som tydligen drack öl redan på den tiden).
Mia Farrow Omen-ungen

2012-02-11
16:51:09

Vad är det för kärringmigrän som smyger sig på
Jag tror att jag har en mikroskopisk migrän i dag. Jag inser att jag antagligen måste hasa över gatan för att köpa något på Apoteket om jag ska kunna ha en dräglig lördagskväll. Fan va jobbigt. Komma dit som en bakfull kärring och skaka fram några knöliga tjugolappar som sett bättre dagar över en panikask med Alvedon. Jag äter ju hyfsat nyttigt numera men i dag orkade jag inte tramsa så åt precis en bit glass med banan och lite chokladbitar. So what? Det är faktiskt lördag.
Nu ska kärringmigränen tuktas. Mot Apoteket.

2012-02-11
09:51:57

QX-galan - vad hade en pinsam E-type där att göra?
Jag låg i soffan och kollade på QX-galan i går och jag hoppades se en liten skymt av Tobbe någonstans. Det var riktigt bra underhållning och istället för en lite stiff publik så var det verkligen feststämning. Det som jag minns av galan nu i efterhand är den PROPPMÄTTA Shirley Clamp (hoppas att hon är gravid för annars verkar hon ha slukat några små gaymänniskor bakom scenen), söta Anton Hysén och pinsmma E-type. Vad hade han där att göra? Jag visste inte att han var poppis inom gaykulturen. Hans gamla hits är ju inte ens bra. På QX-galan hoppade han runt på scenen och såg ängslig ut. Jobbigt att se. Stackars E-type.

2012-02-10
20:00:38

Nu tändas tusen värmeljus...
Har riggat med tända ljus i alla möjliga olika varianter och extremt många värmeljus. Mitt hem ser nästan ut som en kyrka (ja, om man bortser från den sunkiga bruden i soffan alltså).
Förresten, kolla in den gamla "Puff the magic dragon" damen. Den där är nog en FETING, va?rökandes på en feting
TREVLIG HELG!! Don't do drugs.

2012-02-10
06:29:06

Glömmer alltid att spela på Lotto
Tänk att dra in storvinten på 110 miljoner i helgen. Hejdå Studielånet. Hejdå Töntiga Semestrar.
Fast jag är så extremt superdålig på att komma ihåg att spela. Jag har Lottokuponger kvar i plånboken från före jul som jag inte ens har kollat vinst på. Tror inte det är någon storvinst direkt, men kanske jag har knallat runt med en liten minivinst på 37 kronor utan att veta om det? Vem vet? Jag vill nog hellre att spelvinsten i så fall skulle gå direkt till kontot. Om man drog in storvinsten alltså. Det vore mer än trevligt att ta ut en hundring från en bankomat och snegla på kvittot som talar om att du har 109-någonting miljoner kvar... Hm, då räcker det till nästa lön. Kanske.

2012-02-09
21:46:12

Istället för en blomma...
söta små blommor i mammas rabatt...
...så får söta blommor som jag har fotat i mammas rabatt duga. Söta små godingar.

2012-02-09
19:48:34

Är min smoothie fortfarande en smoothie om jag häller i glass?
smooothie
Min smoothie (frysta bär + mjölk) pimpades upp med en bit vaniljglass och plötsligt blev den så tjock i konsistensen att jag fick sleva i mig den med sked. Är det fortfarande en smoothie eller har jag gjort en j-kligt tjock milkshake? Mmm.. och god är den.
(Sorry att skärpan är så kass, men mina fingrar är bortdomnade pga att jag inte kan släppa taget om min kalla, mycket goda "smoothie".)

2012-02-09
19:01:56

Trista Malin
Trötta Malin, Boring Malin, Apatiska Malin, Morgonrocken Malin, Soffpotatisen Malin eller Roadkill Malin? Nej, men Cheeky Malin känns långt borta ikväll....
grå malin

2012-02-09
06:33:14

Fejkade skratt - finns det något värre
Jag ryser varje gång jag hör någon fejkskratta (om det inte är min brorsa Pär som gör det). Det låter så fel. Varför inte istället bara LE? Varför sätta igång ett konstigt skratt och stå där med ängsliga ögon och en ansiktsmin som tycks avslöja tankar som:
"Jag skrattar, så ingen fattar att jag inte tycker att det här är kul och jag vill hellre vara någon annanstans."
Eller så är det helt enkelt Rachael Ray. Fejkskrattens drottning.

2012-02-08
21:54:06

Felbokade biobiljetter blev en hit
glada biobrudarförsta radenvåra dojor
Jag och Ann-Britt hann med ett kort krogbesök innan biobesöket så vi var lite fnittriga och glada när vi anlände till Filmstaden. Vilket ni kan se på första bilden. Då var vi nämligen ännu inte medvetna om att mina förbokade biljetter som skulle vara på raden längst bak var helt felbokade. Jag hade misstagit mig på bokningsbilden och helt sinnessjukt bokat längst fram. Cheeky Smidig? Det var först när vi gick mot salongen som Ann-Britt plötsligt läste på sin biljett:

- Rad 1?

Mycket riktigt. På den andra bilden ser ni våra platser. Jag vet inte vad jag ska säga. Vi satte oss skeptiska och mumlade något om att Ann-Britt får boka nästa gång. Men va fan, vi hade i alla fall utrymme för benen och kunde sprida ut oss åt sidorna. Det kändes faktiskt nästan som vi satt i någons vardagsrum - framför en skitstor tv.
När vi skulle gå ut så vände vi oss om och såg att resten av salongen var proppad med andra biogäster. Vi hade helt klart bästa platserna. Helt av misstag. Våra felbokade biljetter blev en hit.

2012-02-08
06:32:23

Ålar ner i jeansen och tar klackarna idag
Jag sitter halvstressad med en handduk över mitt våta hår och måste snart börja the big styling av det. Jag ska försöka åla ner i de lite mer slimmade jeansen (så j-kla kaxig efter 1,5 veckas SVÄLT) och kanske till och med sprätta fram i ett par klackar till jobbet. Det är inte för att jag under min tvåminuterspromenad till jobbet hoppas få ragg, utan för att jag och min kollega AB ska ut och käka + se "Simon och ekarna" efter jobbet. Tur att man bor i city. Hade jag behövt mellanlanda hemma så hade jag antagligen intagit kvällskoman som vanligt.

2012-02-07
20:53:41

Stör aldrig en tjockis som käkar
Är på möte

2012-02-06
21:51:16

Grannen med HYSTERISKA nysningar
Alltså min granne, man undrar ju.. Är det normalt att nysa så där HÖGT? Genom väggar och golv? Det kan ju inte vara lätt att vara hans sambo och ligga bredvid när han sätter igång att mastodontnysa. Inte för att jag tror att han har en sambo. Möjligtvis en döv sambo.
Han brukar gapa upp sig ordentligt när det är ..håll i er..SKIDÅKNING på tv. Löparskidor på tv. S p ä n n a n d e.
Jag hetsar inte längre upp mig när han gapar peppningar. Jag höjer inte ens ögonbrynet. Men nysningarna får mig att hoppa högt! Det är som han sitter där nere med jordens tics och gapar ATJOO titt som tätt.
Psst! Spiller jag ut kaffet på vita mattan vid nästa nysning, så måste jag nog sätta ner hälarna med KRAFT i golvet och trotsgå några varv runt lägenheten...

2012-02-06
18:31:50

Kolla! Inga händer!
Sitter och väntar på mina potatisklyftor att bli färdiga... Men kom igen nu då! Jag är så hungrig. Jag nästan känner för att slänga upp all mat på bordet, skita i att duka upp alltså, som på tjockisprogrammen. Ni vet, när det väller ut fet mat över att bord som ska föreställa deras "onyttiga" vecka? Så vill jag ösa upp maten och moffa i mig och samtidigt gapskrika med munnen full:
- Kolla! No hands!
Men jag behöver bara ett litet teeny tiny hörn av bordet. Måltiden är inte stor alls och jag misstänker att jag kommer sitta och hacka tänder med ny köldskada över en smoothie ikväll. Fast inte än. Efter sovstunden naturligtvis. Den är på intåg. Jag känner hur jag vill lägga mig och bara vila ögonen en liten stund. Slutar väl med att potatisen blir kol och jag får inta "lägereldsmåltid".

2012-02-06
00:58:28

Nattsuddar som en tonåring och vig som en gymnast
Synd bara att jag inte jag sova som en tonåring i morgon bitti. Klockan piper ett pip kl halv 6. Jag ska klä mig varmt så jag kan hasa runt på gatorna som en stel version av Frankensteins monster (med raka armar och ben)..
Jag kände att jag var lite väl paketerad i dag när jag skulle lyfta upp kundkorgen i en superhög trave med kundkorgar. Jag hade typ 10 personer bakom mig så kunde ju inte göra en scen av att jag inte kunde röra mig. Hade bilden av tio långa nackar som sträckte sig som ET-figurer i skallen. "Men, vad gör den där välpackade kåldolmen nu? Når hon inte upp?"
Så jag hann bara tveka i en knapp sekund innan jag låtsades vara smidig i min vinterskrud. Jag slängde upp korgen som om jag var gymnast och jag tror att min nacke pekade finger åt kön bakom mig under tiden. Så kändes det i alla fall.. ;)

2012-02-05
19:34:17

Maria McKee's pipa och Cheeky Malins nuna
Vilken pipa hon har! Någon som har tröttnat på den här låten? Jag tycker den håller än. Osminkad som alltid
Sitter och deppar lite efter duschen och jag är osminkad och opimpad som vanligt. Kommer inte ihåg när jag var uppklädd för en natt på stan sist. Sitter och lyssnar på musik på You Tube. Snubblade in på klippet ovan. Fan så bra den är ÄN!
Vissa dagar känns av någon anledning lite extra mörka och tråkiga. Det känns som att en stor dos apati kryper in under skinnet på mig. Alltså, mer än vanligt. I dag är en sådan dag. Tänker på hälsan, på kärleken, på tröttheten och på vad jag kan förändra? Jag måste kanske börja påverka det jag kan och acceptera det jag inte kan. Jag vet att det låter som ett AA-möte men det ligger väl något i det? Mitt missbruk är APATI.
Hej allihop, jag heter Malin och jag är apatisk.

2012-02-05
15:07:08

Fyra bugg och en Coca-Cola (x flera)
diet med tuggummi och coca-cola
Innan jag drog från jobbet i fredags så tittade jag ner i min papperskorg. Du är vad du äter-syndromet. Den är fylld av tuggade tuggummin och tomma coca-colaburkar. Vad blir jag då? Pigg, studsig gummiboll?

2012-02-05
10:12:20

Det sprakar om mig
Är det fler som har tokmycket statisk elekticitet i håret och i kläderna nu? Det sprakar om mig vid minsta rörelse och håret tycks göra ALLT för att lämna min skalle. Häromkvällen rev jag i hårbotten och såg med blotta ögonen hur mjäll började flyga omkring som om det snöade inomhus. Tur att man har resurser. Öppnade badrumsskåpet och drog i något medel jag fått av farsan. Det verkar räcka med en enda skvätt per vinter så är det avklarat. Undrar vad det är för medel egentligen? Är det ett universalmedel som även tar bort torr och fnasig hud i fejset? Vågar inte testa. Kan inte komma till jobbet med bortfläkt hud och stå och välkomna skadade patienter på måndag...
Tänkte ta med min sprakande och vilda frisyr på promenad senare under dagen. Bäst att man gör det i dagsljus så ingen tror att jag har hängt julgransbelysning över skallen.
Ha en skön söndag allesammans! ;)

2012-02-04
21:45:38

Cheeky Melodifestival - Not

Okej, jag har precis gått över gränsen från att vara nästan en loser till att verkligen vara en superloser. Jag har nämligen precis kollat på Melodifestivalen som SÖG, helt ensam och utan vin. Har man inga barn runt omkring som tvingar en att kolla, så kan man bara se detta trams med goda vänner att kan bitcha ikapp med och alkohol. Nu satt jag med teven på och hängde med i twittrandet mellan kändisarna som jag tyckte var skitroliga. Men ändå, jag satt ensam och kollade Melodifestivalen. Just shoot me.

 

2012-02-04
18:30:27

Jonas Gardell leder Twittergalan
Den som är roligast på Twitter idag måste vara Jonas Gardell. Detta är hans två senaste...
Bögar har det verkligen inte särskilt roligt. Lyssna på schlager och raka pungen, hur kul kan det va?

Fast om alternativet är att sitta där med sin håriga pung och lyssna på hårdrock som precis ALLA heterosexuella män gör, usch, jag vet inte.

2012-02-04
17:13:13

Är igång och tramsar nu igen... Sorry
Feeling CheekyÖhh...va?
Sitter i min hoody och fotar mig när jag är som sunkigast FÖRE duschen. Typiskt mig, men ville testa att lägga upp bilder med den (för mig) nya funktionen. Vet inte om det är så imponerande. Alltså, på bilden som fick heta "öhh" - kan man se mer korkad ut?

2012-02-04
09:18:13

Vem fan är "Jockiboi"?
Sitter och slöläser Aftonbladet och nyheterna blandas med nöjesnytt (skvaller rent ut sagt). Jag läste precis en "artikel" om någon kille som har blivit oskyldigt uthängd och anklagad till att ha smittat några brudar med en könssjukdom. Vem fan är han? Jag har aldrig vare sig sett honom eller hört hans namn. På bilden verkar han stå i en Robinsonmiljö så det är väl därför jag inte känner igen honom. Vem över tio bast kollar på Robinson?

Oavsett vem man är så måste ju de där "15 minuterna" ha ett högt pris. Jag tyckte nästan synd om honom tills jag såg kommentaren:

– Jag har drunknat i mejl under dagen. Ett femtiotal tjejer som jag har haft sex med är förbannade och tycker att jag är det största svinet.

Har han haft oskyddad sex med MINST 50 brudar så kunde han ju lika gärna ha varit skyldig. Alla som har sex bär väl ett lika stort ansvar när det gäller att skydda sig, frågan är om tjejerna var medvetna om hur jävla aktiv han var med andra? Brudarna har för övrigt samma ansvar. Oskyddad sex betyder alltid risker. Det är upp dig DIG att skydda dig själv. Men hur clever är man om man vill ha sex med en kille som kallar sig för "Jockiboi"?2012-02-03
21:57:38

Du är vad du äter (nu vet jag varför min röv ser ut som blomkål)
Grönsakswok
Jag gillar sund mat så egentligen borde jag ha rena rama Angelina Jolie-kroppen. Nej just ja, då kanske jag ska skippa bröd och godis också och det går ALDRIG. Fast det är inte min största last. Jag vet nämligen var mitt största problem ligger. Jag är LAT.
Min matresa går från morsans dukade bord som jag ratade och istället tog müsli eller en macka eftersom all mat verkade "äcklig", till att börja uppskatta mat under åten i Grekland då jag levde helt och hållet på kafé-, taverne-och restaurangmat. Så har jag egentligen aldrig behövt laga mat. Jag behövde bara bli hungrig.
Så detta med att planera, handla och laga - det är fan bara kul om man inkuderar minst en person till. När jag ska äta solo nöjer jag mig med en macka. Eller två. Kanske tre. Att klämma en chokladkaka höjer ytterligare.
Men jag fullkomligt älskar sallader, fisk och kött. Jag har i veckan verkligen ansträngt mig. Jag har knappt lagat mat på fyra månader nu. Tröttnade på allt ett tag - vilket känns när jag ska trycka ner blomlålsröven i jeansen. Ja, jag ÄR vad jag äter. Blomkålsröv, grisfejs (från skinkmackan), äggfisar (need I say more?), flottigt hår (BREGOTT).
I dag wokade jag grönsaker och strimlade ett par lövbiffar till det. Avrundade med en liten minimal Dajm. Lite måtta får det nog vara på nyttigheterna. Jag måste ju behålla chokladbollmagen.

2012-02-03
20:01:45

Har du också gröna ögon?
Green eyes
Fick den här på Facebook av min polare i Sydney. Jag är inte så tyst av mig, men annars stämmer naturligtvis ALLT. ;)

2012-02-03
18:02:55

Freaky Friday
Testar nya appen CamEfx igen..
Nu blir det fredag resten av kvällen och allt vad det nu innebär... (helst utan töntiga stavfel)

2012-02-03
16:41:46

I'm back! Tack vare killen på Tre
Inte för att jag tror att någon hann att märka något, men JAG fasade för det allra värsta. Nytt bredband eller skulle jag hiva ut datorn genom fönstret i ren frustration? Jag har tyvärr inte den bästa erfarenheten av kundtjänsten på Tre och jag ringde (med en klump i magen) tidigt i morse och frågade hur jag skulle fixa mitt stendöda mobila bredband. Tjejen i kundtjänst sa att de jobbar på felet. Jaha, så skönt. Så efter jobbet provade jag inte ens mitt bredband utan donade med allt annat som ska hinnas med en fredag. Jag ignorerade oron i magen.
Sedan satte jag med med datorn i knäet och testade...klumpen i magen växtre. Skulle det gå? Nej. Självklart inte. Connection terminated. Jag som för ett par år sedan har fått ringa kundtjänst i ett annat ärende minst 15 ggr innan det åtgärdades, suckade och ringde ändå. Killen som tog emot mitt samtal hjälpte mig genom att hänga kvar i luren medan jag mekade med SIM-kort och startade om. Plötsligt så funkade allt som vanligt! Tack Tre! Killens hjälp räddade min nya laptop från att åka ut genom ett fönter och landa på en isig gata i trist småstad. Nu får den stanna kvar inne i värmen.
Förresten, fem dagar in i smalkostlandet så tycker jag att magen känns en aaaaning plattare. Tror nästan att jag ska fira med en Dajm. ;)

2012-02-03
06:18:00

Utan dator i helgen so it seems. . Det är ...

Utan dator i helgen so it seems. . Det är ju en aning irriterande att få rådet att uppdatera från deras hemsida när man inte kommer ut på nätet. Hur tänkte de nu? Att alla med mobilt bredband även bör ha ett vanligt. Känner mig som en retard för minns inte ens ordet för ett "vanligt" just nu. Ska mejla 3 från jobbet men troligen blir det att surfa från mobilen i helgen. Ska kolla in favoritbloggar ändå men några vitsiga inlägg lär det knappast bli. Kram på er!

2012-02-02
22:12:31

Kommer inte ut på nätet! Lite irriterande ...

Kommer inte ut på nätet! Lite irriterande men det har hänt något med mitt mobila nät. Connection terminated. Va fan? Vad händer nu då? Det funkade för några timmar sedan.

2012-02-02
06:39:43

Snodde tydligen Lenas skåp - ooops!
Jag har stått och bytt om som en flykting vid ett skåp precis vid dörren på damernas och det är ett jäkla spring där. Jag skiter i hur bekväma alla andra är men jag anser att jag vill stå ifred när jag bullar runt halvnaken. INGEN i korridoren mår bra av en skymt av mig. Så i går efter över ett år så påpekades det att det fanns tomma skåp. Åh...
Jag roffade ett av de tomma skåpen längre in och slängde in mina prylar. Planerade en namnskylt och till och med ett icke ännu inköpt lås. Innan vi gick hem så upptäckte en annan Lena att jag hade skåpet bredvid henne: "Det är Lenas gamla skåp" la hon till.
Ehh, en kollega som är i Tyskland och blir kvar ett år till. Hennes skåp roffade jag. Oops!

2012-02-01
22:12:54

Toktestar app - CamEfx
Litet hörnaStökig tvättmaskin

2012-02-01
21:05:36

Såg Efterlyst - att jag aldrig lär mig
Kollar Efterlyst för ovanlighetens skull
Jag gjorde misstaget att kolla på Efterlyst. Att jag aldrig lär mig. Nu sitter jag skraj och tänker på alla "faror" som lurar. Ska man inte kunna vara trygg längre? En tjej hade blivit våldtagen i sitt hem av okänd gärningsman. Va? Känner man sig någonsin trygg igen efter det?

2012-02-01
20:55:38

Ett Falling Down-moment i affären
En dag i vardagskaoset