Cheeky Malin

2011-10-16
09:45:41

Minnet av min finne
I morse satt jag och chattade med min fantastiska väninna i Sydney, Australien. Det är en så gott som daglig rutin och det fungerar bra pga tidskillnaden. Jag är oftast vaken långt före jag ska till jobbet och hon har lediga eftermiddagar innan hennes kvällspass på något kasino. Vi blev bästa vänner nere på Rhodos i Grekland för cirka 15 år sedan och det har nu gått fem år sedan vi sågs så.. thank God for internet! 

I dag satt vi och skrattade åt minnet av min enorma finne som jag utveckade för ett tiotal år sedan. Den satt under hakan och den var enorm! Den liksom drog ner hela fejset som på en stramt ihopsnörd ballong. Det såg vansinnigt roligt ut i kombination med mina redan ängsliga ögon. Det lokala fiket, där jag åt min dagliga frulle, hade min finne som en spännande följetong. De skrattade hysteriskt åt min nya "look" och därefter följdes hela processen noga. De flockades under min haka med pekande fingrar och kommentarer som: Åh den är så stooor! Man måste älska grekerna och deras raka sätt för att inte gå hem och knapra piller när de sätter igång som bäst. Fan vad jag saknar att hänga på det kaféet. (Finnen behöver inte komma tillbaka!)
Kommentarer:
#1: Charlotte

Aha var det efter dig dom döpte Finnkafeet?

2011-10-16 @ 14:52:02
#2: Cheeky Malin

Nej tyvärr! Jag har nog bara besökt det stället ett par ggr max. Det finns så många bra ställen på Rhodos. Nyfiket & Finnhaket i all ära men det var alltid Kringlan som var "mitt" kafé.

2011-10-16 @ 16:05:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: