Cheeky Malin

2011-11-21
20:03:21

Majsan var en kille
husdjur

Det har varit mycket snack om husdjur i dag. Det började med att en hamster bet någons dotter i tummen och en annan familj fick fiskbebisar i akvariet. Jag har som pälsallergiker ändå haft ett par kaniner och några undulater, en zebrafinkfamilj som la tusen ägg och lät som små dataspel samt en galen kanariefågel vid namn Agnes som lyckades picka sig själv skallig. Hur? Det måste ha varit en vig näbb.

Fast det enda riktiga husdjuret som räknas är ändå Majsan, den lilla grekiska landsköldpaddan som vi fick överta av någon bekant till grannen. Hon var supercool. Vi hade tyvärr ingen koll på hur man skulle ta hand om en sköldpadda på 80talet så hon fick mest äta isbergssallad - det värsta man kan ge en padda tydligen. Hon ÄLSKADE mandariner och kom skavandes över golvtrösklarna i ren panik om man skalade en mandarin. Hon var väl sugen på mat med smak. Stackars Majsan.

Fast det är en grej till, Majsan hade en stor kärlek till träskor. Lite too much om ni fattar. Vi märkte att hon dansade och stötte emot träskorna om man "lekte" lite runt henne. Så stegrade hon plötsligt träskon och väste tills det gick. Jo då ni hörde rätt. Majsan var en liten kille.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: