Cheeky Malin

2012-02-01
21:05:36

Såg Efterlyst - att jag aldrig lär mig
Kollar Efterlyst för ovanlighetens skull
Jag gjorde misstaget att kolla på Efterlyst. Att jag aldrig lär mig. Nu sitter jag skraj och tänker på alla "faror" som lurar. Ska man inte kunna vara trygg längre? En tjej hade blivit våldtagen i sitt hem av okänd gärningsman. Va? Känner man sig någonsin trygg igen efter det?
Kommentarer:
#1: Tammy

Nej, nej, nej! Du föll i fällan! :(

Själv satt jag och småtittade på Uppdrag Granskning medans gubben ville titta på Efterlyst (han är efterlystfanatiker) på andra tv-n. Ljuden blandades saligt och jag fick FRISPEL! Fick dock iväg honom ganska snabbt. :) Han ville få mig att titta på det skitet men jag vägrar att titta på sådant. Följ skjutningarna sade han. Varför skulle jag? Kommer jag att må bättre av det? Kan jag förändra nåt? Eller bara sova sämre? Kära du. Nu skall du genast gå til skafferiet och leta efter något sött att äta för då lovar jag dig att du kommer att må bättre. :) Och lova mig att inte kolla på det programmet mer. Kram! Btw, nu är du på min lista över bloggar som jag följer ;)

2012-02-01 @ 21:33:47
#2: Tammy

Ok, läste inlägget under precis. Tryck in dig ett par chokladbullar nu då så blir det bättre. JA, jag säger chokladbullar! :D Jag är en tönt :p

2012-02-01 @ 21:37:15
#3: Cheeky Malin

Ja fy, jag minns varför jag alltid har ratat det programmet. jag vet inte vad som fick mig att kolla i dag. Tar lite frysa bär som "tröst" ;)Kram!

2012-02-01 @ 21:38:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: